ÄITI & VAUVA LATTARIKURSSI!

Baila Bailan suosittu ja paljon kehuja kerännyt äiti & vauva lattarikurssi starttaa uudella kurssilla marraskuussa. Kurssi järjestetään aina keskiviikkoisin kello 13.00-13.50 ja yhdellä kurssilla on 3 kertaa 30.11., 7.12. ja 14.12. Kurssin hinta on 45€ tai kertamaksu 22€/tunti. Bailan iloiset ja hauskat äiti ja vauva lattaritunnit sopivat kaikentasoisille äideille ja 2–9kk vanhoille vauvoille. Marraskuun kurssin vetää ihana ja kokenut opettajamme Wilanda, joka ottaa kurssillaan huomioon niin aloittelijat kuin keskitasonkin tanssijat. Mukaan kurssille voi tulla niin äidit, isät, isovanhemmat tai kummit vauvan kanssa. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan baila@bailabaila.fi.

Vauvat nauttivat yhteisestä tanssista ja lattarimusiikin rytmeistä!

Lattarikurssilla tanssitaan salsaa, bachataa, rumbaa, merengueä, reggaetonia. Suosittelemme äideille kantoreppua, joissa vauvat viihtyvät hyvin koko tanssitunnin ajan. Useimmat vauvat tykkäävät tanssin keinuttavasta liikkeestä ja taustalla soivasta musiikista ja viihtyvät tunnilla erinomaisesti. Tanssituntiin kuuluu pieni lämmittely, lattaritanssit ja loppuun verryttely. Tunneilla on mukava ja rento tunnelma, eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita. 

Tanssikoulu Baila Baila sijaitsee Eerikinkatu 27:ssa Kampissa. Baila Bailan tiloihin pääset rattaiden avulla, soittamalla summeria ja ottamalla hissin pohjakerrokseen. Rattaat voi jättää aulatilaan. Tulethan ensimmäisen kerran hyvissä ajoin paikalle, jotta ehdit hoitamaan maksun ja ottamaan paikan tanssisalista. Maksun voi suorittaa myös tilisiirrolla ennen kurssin alkua, tästä voit kysyä lisää s-postitse baila@bailabaila.fi.

ILMOITTAUDU MUKAAN: baila@bailabaila.fi