Bailan suositut ÄITI & BABY LATTARI kurssi alkaa syyskuussa! Ilmoittaudu nyt mukaan tälle neljän kerran kurssille sähköpostitse baila@bailabaila.fi!

Kurssi toteutetaan aina keskiviikkoisin kello 11:15-12:00 Bailan ihastuttavan opettajan Maileviksen vetämänä. Kurssi kestää viisi (5) keskiviikkoa eli koko syyskuun! Iloiset, hauskat ja rennot tunnit sopivat kaikille äideille ja 2-9 kuukauden ikäisille vauvoille. Tunneilla on mukava ja rento tunnelma, eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita. Tunneilla sekoitetaan eri lattarityylejä muun muassa salsaa, bachataa, merengueta, chachachata. Useimmat vauvat tykkäävät tanssin keinuttavasta liikkeestä ja taustalla soivasta musiikista ja viihtyvät tunneilla erinomaisesti.

Mom Baby

Koko syyskuun kurssi maksaa 75€ tai vaihtoehtoisesti voi osallistua tunnille kertamaksulla 20€ / tunti. Näin ollen ei tarvitse sitoutua koko kurssille kerralla, jos ei pääse jokaiselle tunnille mukaan. Kuitenkin ennakkoilmoittautuminen vaaditaan myös kertamaksun kohdalla ja olisi parempi, jos voi samalla kertaa ilmoittautua kaikille kertatunneille! Kurssi toteutuu, jos saamme vähintään 10 osallistujaa. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.8.

Tunneille suositellaan oma kantoreppu – tai liina, joka vapauttaa kädet tanssiliikkeitä varten ja kannattelee vauvaa turvallisesti. Vaihtoehtoisesti vauvaa voi kannatella kärsivarsilla ja treena tanssin aikana käsivarsilihaksia. Tunti koostuu pienestä lämmittelystä, lyhyehköstä tanssisarjasta ja rentouttavasta loppuvenyttelystä. Eikä haittaa, jos vauva sattuu nukahtamaan tai viihtyy paremmin lattialla, äiti voi kuitenkin nauttia tunnista ilman vauvaa!

Bailaan pääsee vaunujen kanssa Pueblon oikealla puolella olevasta ovesta. Oven ollessa suljettuna sisään pääsee soittamalla Bailan summeria ja hissillä 1krs alakertaan. Tunneille voi pukeutua normaaleihin liikuntavarusteisiin ja vesipullo kannattaa ottaa mukaan. Jos käyttää sisäkenkiä, niissä tulee olla vaaleat pohjat.

Kurssin päivämäärät:

2.9., 9.9., 16.9., 23.9., 30.9.

Kurssin opettajana toimii Mailevis Ortega:

Mailevis on syntynyt Artemisissa Kuubassa. Hän on toiminut Bailassa opettajana tammikuusta 2020 ja kerännyt kiitosta ja ihastusta Bailan oppilailta. Hänen aina ilonen ja energinen olemus saa oppilaat nauttimaan tanssista uudella tavalla ja hänen tunneiltaan lähdetään kerta toisensa jälkeen hymy huulilla! Mailevis on opettajana rauhallinen, posiitivinen ja saa takuuvarmasti oppilaan oppimaan naisellisen kehonkielen. Mailevis vastaa Bailassa naisten erilaisista ladies style tunneista ja tämän lisäksi hän opettaa energisiä reggaeton ja timba tunteja sekä parisalsaa yhdessä San Miguelin kanssa.

Ilmoittaudu tälle ihanalle äiti & vauva kurssille meilitse baila@bailabaila.fi.

TERVETULOA LIIKKUMAAN YHDESSÄ VAUVAN KANSSA LATTARIRYTMIEN TAHTIIN!