KELTAINEN = ALKEET
VIHREÄ = KESKITASO
PINKKI=JATKOTASO

ALKEET* edellyttää jo hieman tanssilajin tuntemista ja salsan perusaskeleen osaamista! Ruedan alkeistunnilla edellytetään salsan perusteita.

Baila Bailassa voit aloittaa tanssiharrastuksen silloin kuin sinulle parhaiten sopii! Tunneille ilmoittaudutaan kätevästi verkkokaupasta ja voit ostaa sieltä yksittäisiä tanssitunteja, tanssikortteja tai liittyä jäseneksemme. Jos olet uusi asiakas saat ensimmäisen tanssituntisi -50% tarjoushintaan! Takaamme tunneillamme aina aurinkoisen, iloisen ja mukaansatempaavan tunnelman! 

Kevätkauden alkeistunnit ovat alkaneet alusta tammikuussa, mutta mukaan voi hypätä koska tahansa iloisella ja rohkealla asenteella! Alkeistunnit etenevät rauhallisesti kunkin kauden alusta, eikä niille vaadita aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta. Paritunneille voi tulla ilman omaa tanssiparia, sillä paria vaihdetaan jatkuvasti, mutta myös oman tanssiparin kanssa tanssiminen on sopii!

Baila Bailassa voit tanssia niin salsaa, bachataa, kizombaa, reggaetonia ja paljon muita tanssilajeja yhdellä ja samalla tanssikortilla ilman tiettyyn tuntiin sitoutumista. Kokeile yhtä tai vaikka kaikkia tanssitunteja ja löydä oma suosikkisi! 

Lue lisää tuntikuvauksista ja tsekkaa iloisia tanssivideoita somesta. Jos et saa verkkokauppaa toimimaan tunneille voi aina ilmoittautua myös meilitse baila@bailabaila.fi.

HUOM! Varatut tanssitunnit on peruutettava viisi (5) tuntia ennen tunnin alkua, muussa tapauksessa veloitamme tanssitunnin normaalisti tai lähetämme anytimekorttilaisille (jäsenet, lukukausi ja anytime) 10€ sakon. Tunnit on leimattava myös paikan päällä joko kassalla, apin kautta (tulee käyttöön helmikuun aikana) tai kahden erillisen leimauslaitteen avulla.

Bienvenidos a bailar! Tervetuloa tanssimaan! Welcome to dance!