Tervetuloa tanssimaan yhdessä maailman huipun kuubalaisen ADDY MENDOZAN kanssa Baila Bailaan!🔥🔥 Pimenevät syysillat vaativat aimo annoksen kuubalaista tanssia ja energiaa ja lokakuussa 2.-3.10. sitä on tarjolla uskomattoman taitavan Addy Mendozan johdolla. Peräti kahdeksan tuntia tanssia tämän kovan luokan ammattilaisen kanssa ja kaikki tunnit suunnattu keski- ja jatkotason tanssijoille. Katso alta aikataulu ja lue lisää Addy Mendozasta. Lämpimästi tervetuloa tanssimaan syksyn kovimpiin kuubalaisten tanssien workshoppeihin ja toivottamaan Addy ensimmäistä kertaa ikinä opettamaan Suomeen!🤩

🇨🇺 ADDY MENDOZA 

Addanelis Maria Mendoza on Kuubasta kotoisin ja tämän hetken kovimpia kuubalaisen salsan ja afrokuubalaisten tanssien supertähtiä. Addy Mendoza on aloittanut tanssijauransa jo 5-vuotiaana ollessaan osana lasten klassisen tanssin akatemiaa ”Ballet di Camaguey”. 

Vuonna 2007 hän valmistui Luis Casas Romero -taidekoulusta tanssijana Modern Cubana. Vuonna 2011 hän sai tutkintotodistuksen ”Bachiller in Art” -taidekoulusta ”Manuel Munoz Cedenos”. Sen lisäksi Addy Mendoza  on erikoistunut Kuuban kansantanssiin korkeakoulussa (Isa) ja hän aloitti työuransa vuonna 2013 ”Ballet Folkloristico di Camaguey” -lehdessä ja tuli koreografisen sävellyksen opettajaksi ”Luis Casas Romero” -taidekoulussa.

Tällä hetkellä Addy Mendoza on yksi suosituimmista kuubalaisista tanssijoista, joka kiertää ympäri maailmaa opettamassa ja jakamassaan intohimoaan tanssiin. Hänellä on sosiaalisessa mediassa instagramissa yli 30 tuhatta seuraajaa ja hän on luonut maineikkaan uran etenkin afrokuubalaisten ja salsa ladies style fusion -tanssityylinsä avulla. 

AIKATAULU 

🔥Kaikki tunnit ovat keski- ja jatkotason tanssijoille suunnattuja – haasteita kaipaville!

🔥Kaikki tunnit pois lukien LADIES STYLING LATIN FUSION sopivat niin naisille kuin miehille!

🔥Kaikki tunnit tanssitaan soolona! 

🗓️ LAUANTAI 2.10. 

Klo 14:00 TIMBA CUBANA

Esittelyteksti tunnista tulossa pian.

Klo 15:00 SALSA CON AFRO

Esittelyteksti tunnista tulossa pian.

Klo 16:00 BODY MOVEMENT

Esittelyteksti tunnista tulossa pian.

Klo 17:00 LADIES STYLING LATIN FUSION

Esittelyteksti tunnista tulossa pian.

🗓️ SUNNUNTAI 3.10. 

Klo 12:00 SALSA CUBANA 

Klo 13:00 SON CUBANO

Klo 14:00 MUSICALITY

Esittelyteksti tunnista tulossa pian. 

Klo 15:00 AFRO CONTEMPORANEO

Esittelyteksti tunnista tulossa pian. 

Voit lunastaa Early Bird Full Passin tarjouksen viimeistään 30.8. mennessä. Tunnit järjestetään Tanssikoulu Baila Bailan omissa tiloissa ja Addy Mendozan esitys nähdään myös lauantain 2.10. illan bileissä. 

Hinnasto:

1t / 25€

5t / 115€

Full Pass EARLY BIRD (sis. kaikki tunnit) 140€

Full Pass (sis. kaikki tunnit) 160€

Tervetuloa tanssimaan tämän uskomattoman upean kuubattaren kanssa Baila Bailaan lokakuussa 2021! Bienvenidos! Welcome to dance with Addy Mendoza!