Kevätkausi on alkanut hurjaa vauhtia ja tunnit ovat olleet täynnä sekä uusia että vanhoja oppilaita!

Bailassa on myös nyt kevätkaudella aloittanut kolme upeaa uutta opettajaa:

Mailevis Ortega, on ihastuttanut Bailassa visiiteillään jo useamman kerran ja nyt saamme nauttia hänen tunneistaan joka viikko koko kevätkauden ajan! Tämä upea kuubatar on aloittanut tanssin jo 8-vuotiaana ja hän on kokenut tanssija sekä opettaja. Mailevisin tunnit ovat energisiä, iloisia sekä teknillisesti tarkkaan mietittyjä ja näillä tunneilla kaikille tulee varmasti hiki sekä iloinen mieli! Mailevis opettaa Bailassa salsaa, reggeatonia, cabaretia, bailes tradicionales ja ladies stylingia aina maanantaisin, tiistaisin sekä lauantaisin. Tervetuloa kokeilemaan tämän upean kuubattaren tunteja ja oppimaan lisää kuubalaisesta naisellisesta liikehdinnästä!

Yuniel & Jonna Dieguez, ovat Turusta kotoisin oleva huippu tanssipari! Yuniel on alunperin Kuubasta ja yhdessä Jonnan kanssa he ovat tanssineet ja opettaneet jo useamman vuoden. Heidän tunneillaan on aina erittäin energinen tunnelma ja Yunielista ja Jonnasta huokuu opettamisen ilo. Bailassa Yuniel & Jonna opettavat aina perjantaisin bachataa ja kizombaa, ja he ovatkin toivottu lisä Bailan opettajakaartiin! Tervetuloa heidän huippu tunneilleen joka perjantai 17-20!

Pinja Simola, on tunnettu ja suosittu bachataopettaja ympäri Suomea. Hän on tanssinut eri tanssigenrejä pienestä pitäen, mutta vuonna 2016 bachata varasti hänen sydämensä. Tämän jälkeen hän on opiskellut lajia intohimoisesti ja käynyt ahkerasti maailman tunnetuimpien bachatatanssijoiden opissa ulkomailla kehittämässä omia taitojaan. Tunneillaan hän pitää tärkeänä tekniikkaan perehtymistä, mutta myös hyvää menoa ja iloista ilmapiiriä! Tervetuloa siis kaikki bachatatanssijat ja bachatasta kiinnostuneet tanssimaan Pinjan kanssa aina sunnuntaisin kello 13-16.00!