BAILA BAILAN OPETUSTASOT 

KELTAINEN = ALKEET Näistä tunneista on hyvä aloittaa! Alkeistason tunneille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa tanssikokemusta, tunneilla käydään läpi tanssien perusteita ja tarvittavaa tekniikkaa. Kun olet käynyt puoli vuotta alkeistunneilla, syys- tai kevätkauden tai sinulla on vastaavat tiedot ja taidot, niin voit siirtyä rohkeasti kokeilemaan seuraavia tasoja.

Alkeistason tunnit edistyvät lukukauden aikana, mutta ensimmäiset 1-2 kuukautta voi hyvin tulla mukaan kesken kauden. Jos olet epävarma voiko tunnille hypätä mukaan kesken kauden, kannattaa kysyä Bailan toimistolta. Myös kaiken tasoisille sopivat avoimet tunnit on merkattu aikatauluun keltaisella, kuten boombata, jooga, barre. Näille tunneille voi tulla mukaan missä vaiheessa vain.

VIHREÄ = ALKEISJATKO Alkeisjatkotason tunneilla edellytetään tanssin perusteiden hallintaa. Nopeat oppijat voivat etenkin soolotuntien kohdalla hypätä suoraan mukaan tälle tasolle. Kaikki salsaan perustuvat erikoistunnit (esim. salsa con rumba) vaativat jo salsan perusaskeleiden osaamisen, siksi niitä tarjotaan vain tällä tasolla eikä alkeistasolla ollenkaan. Toki voit käydä alkeisjatkon kanssa samanaikaisesti / uudelleen myös alkeistason tunneilla, jos olet vielä hieman epävarma taidoistasi. Tämän tason tunnit etenevät rauhallisesti, mutta tuntien haastavuus kasvaa kuitenkin viikoittain (kunkin kauden alusta lähtien).

SININEN = KESKITASO Keskitason tunnit on tarkoitettu noin vuoden tanssineille, jotka ovat tutustuneet laajemmin tanssin peruskuvioihin ja rytmeihin. Tällä tasolla vahvistetaan aiemmilla tasoilla opittuja perusasioita, opetellaan uusia kuvioita, opitaan tanssimaan nopeampaan musiikkiin ja paritunneilla keskitytään myös sosiaalitanssin hallitsemiseen. Tuntien opetus on nopeatempoisempaa ja haastavuus kasvaa viikoittain (kunkin kauden alusta lähtien).

VIOLETTI = EDISTYNEET Edistyneen tason tunnit on suunnattu harjaantuneille tanssijoille, joilla on rytmit, kuviot ja tyylittelytaitojakin jo hallussa. Tällä tasolla keskitytään uusien kuvioiden lisäksi tyyliseikkoihin ja oman tanssitavan löytämiseen.

ORANSSI =
kurssi
Aikataulusta löytyy nyt myös kursseja, joissa opetus etenee suljetussa ryhmässä suunnitelman mukaisesti viikottain ja kehittyminen on nopeampaa. Kursseille pääsee mukaan maksamalla koko syyslukukauden mittaisen kurssimaksun tai hankkimalla Bailan jäsenyyden ja syyskausikortin. Myös jäsenten ja kausikorttilaisten tulee ilmoittautua kurssille etukäteen ja kurssilla tulee sitoutua käymään tunneilla koko syksy. Bailan Anytime-, 10x ja 20x korteilla ei voi osallistua kursseille eikä kursseille voi tulla mukaan yksittäisillä kertamaksuilla.  Kokeilukerta kursseille on Baila Baila Weekendissä, pe-su 30.8-1.9. Ilmoittaudu syksyn kursseille täällä.