Jokasunnuntaisen suositun BAILA BAILA ON SUNDAYSIN teemana 31.3.2019 on supertykätty BACHATA PARADISE by SAN MIGUEL! Rennossa ja hauskassa tanssi-illassa on Miguelin pitämä aloittelijoille sopivaa, 30min mittainen helppo PARIBACHATAOPETUS klo 18.15-19.15. Loppuaika on vapaata tanssia, kuumia rytmejä sekä tietenkin huippuseuraa ja mukavaa tunnelmaa! Bileet pidetään Bailan tiloissa, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki, mukaan kannattaa ottaa vaaleapohjaiset sisätanssikengät ja iloinen mieli! TERVETULOA!!
 
Baila Baila On Sundays on suosittu sunnuntainen tanssi-ilta, joka pitää sisällään kivaa opetusta, vapaata tanssia ja konstailematonta fiilistä. Ilta sopii erityisen hyvin alkeistanssijoille, tanssiopetukset ovat helppoja ja kaikki pääsevät tanssimaan. Bileissä on myös rento ja mukaansatempaava tunnelma, joten paikalle on helppo tulla vaikka ei olisi paljoa aiemmin tanssinutkaan. Toki tarjontaa on myös kokeneemmille tanssijoille, eli ihan kaikki ovat tervetulleita mukaan. Nyt kannattaa siis aina sunnuntaisin tanssahdella Bailaan ja muistaa ottaa mukaan kaikki tanssivat ja tanssista kiinnostuneet kaverisikin
 
OHJELMA (opetukseen osallistuminen on vapaaehtoista):
 
klo 18:00 Ovet auki
klo 18:15-19:15 Paribachata opetus by SAN MIGUEL
klo 19:15-21:00 Social dancing
 
Illan DJnä toimii DJ SAN! Illan musiikkitarjonnasta on teeman mukaisesti bachataa mutta tietysti myös muita biisejä tullaan kuulemaan! Muista ottaa mukaan vaaleapohjaiset sisäkengät tanssimista varten, ja halutessasi voit tuoda myös omat juomat.
 
Baila Baila On Sundays
Avoinna 18.00-21.00
Liput: 8€ (5€ Baila Bailan ja Baila Baila ryn jäsenille)
Osoite: Tanssikoulu Baila Baila, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki
 
TERVETULOA – BIENVENIDOS!!!