Ohjeistukset

OHJEISTUKSET TUNNEILLE:

Ilmoittautuminen

Käynti Tanssikoulu Baila Bailan tanssitunneille tapahtuu Pueblo Barin kautta (Eerikinkatu 27). HUOM! Jos Pueblon ovi ei ole auki, niin sisään pääsee myös soittamalla summeria ravintolan oikealla puolella olevan oven vierestä (rappukäytävän ovi). Suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti kulkua Pueblon kautta.

Kaikki tuntimme ovat 55 min mittaisia.

1-tason tunnit alkavat kevätkauden alussa ihan alkeista!

Tunneillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, voit tulla paikalle juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Muistathan saapua ajoissa paikalle, koska osallistujamäärät vaikuttavat myös salijakoomme, näin saamme tunnit sijoitettua oikeisiin saleihin. Jos et ole ennen käynyt tunneillamme, varaathan riittävästi aikaa (n. 30 min.) ennen ensimmäiselle tunnille tuloasi. Näin ehdimme varmasti hoitamaan rekisteröitymisen ja opastamaan sinulle muutkin käytännön asiat.

Oppilas ilmoittautuu aina sihteerille ennen tunnin alkua ja suorittaa maksun tai kortin leimauksen, tämä onnistuu myös kahdella asiakaspäätteellämme. Myös anytime-kortin ja kausikortin omistajien tulee ilmoittautua.

Jos osallistut useammalle tunnille, ilmoittaudu kerralla kaikille, tai uudelleen aina ennen kuin tunti alkaa.

Kortit ovat henkilökohtaisia.

Kortteihin saa pidennystä vain lääkärintodistusta vastaan. Lukukausimaksuun saa pidennystä vain, jos sairasloma kestää yli 30 päivää.

Lukukausimaksu:

Lukukausimaksu on tarkoitettu yhdellä kertaa maksettavaksi, sitä ei voi maksaa osissa eikä siihen saa alennusta vaikka sen ostaisi kesken kauden.

Koulu ei vastaa kenkähyllyyn jätetyistä kengistä eikä pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista.

Baila Baila pidättää oikeuden opettajia ja tunteja koskeviin muutoksiin.

Vaatetus:

Tanssitunnille tullessasi varustus kannattaa miettiä niin, että sinun on helppo ja rento liikkua. Tule tunneille mukavissa ja urheilullisissa vaatteissa, otathan mukaasi myös (mieluusti vaaleapohjaiset) sisäkengät, saleihin ei voi mennä ulkokengillä. Vaatetusesimerkki esim:

Naiset
-toppi tai T-paita
-treenihousut tai hame
-sisälenkkarit tai tanssikengät

Miehet
– T-paita
– housut
– sisäkengät

Jos osallistut useammalle peräkkäiselle tunnille, ota mukaan vaihtopaitoja. Etenkin paritanssitunneilla on hyvä kiinnittää huomiota raikkaaseen olemukseen.

Paritunnit

Paritunneillemme VOI tulla myös ilman paria. Suosimme paritunneillamme parinvaihtoa (vaihdetaan tanssiparia tasaisin väliajoin). Tämän vuoksi voit tulla paritunneille yksin, ja pääsee silti taatusti tanssimaan. Paria vaihtamalla takaat myös itsellesi nopeamman oppimisen; jokainen tanssipari opettaa sinulle jotain omasta tanssistasi ja opiskeltavasta kuviosta. Paria vaihdetaan koko tunnin ajan tiuhaan tahtiin, ja tanssit näin jokaisen viejän/seuraajan kanssa. Paria vaihtamalla pääset myös tanssimaan opettajan kanssa. Latinalaiset tanssit kuten salsa ovat ennen kaikkea sosiaalitansseja, joten tuntuman saaminen ja oman tanssin muokkaaminen eri ihmisten tanssityyliin sopivaksi on tärkeää. Parinvaihto ei ole pakollista, mutta suosittelemme kaikkia kokeilemaan!

Koreografiatunnit

Mahdolliset koreografia-tunnit on merkitty aikatauluun lyhenteellä ”kor.” Näillä tunneilla tehdään koreogarafiaa esitystä varten Baila Bailan juhliin. Mukaan koreo-tunneille voi toki tulla vaikka ei haluaisikaan esiintyä!

Soila
2018-02-20T14:07:00+00:00Tunnit|