Bailan suositut ÄITI & BABY LATTARIT tuntien uusi kurssi starttaa helmikuussa 4.2.! ❤

Seuraava neljän kerran kurssi alkaa tiistaina 4.2.2020! Tunnit pidetään tiistaisin klo 11-11:50 ja kurssi kestää viisi viikkoa eli tunnit ovat 4.2., 11.2., 18.2., 25.2.

Iloiset ja hauskat, Bailan ihanan uuden opettajan kuubalaisen Mailevisin vetämät. Tunnit sopivat kaikille äideille ja 2-9kk ikäisille vauvoille. Tunneilla on mukava ja rento tunnelma ja aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Useimmat vauvat tykkäävät tanssin keinuttavasta liikkeestä ja taustalla soivasta musiikista ja viihtyvät tunnilla erinomaisesti.

Tunneilla tanssitaan eri lattaritansseja: salsa, bachata, merengue, cumbia, chachacha yms. Vauvaa voi kantaa kantorepussa tai -liinassa ja siten vapauttaa kädet tanssiliikkeitä varten tai vaihtoehtoisesti tanssia vauva käsivarsilla ja treenata käsivarsilihaksia. Tunti koostuu pienestä lämmittelystä, lyhyehköstä tanssisarjasta sekä rentouttavasta loppuvenyttelystä.

Tunnit järjestetään Bailassa tiistaisin klo 11:00-11:50. Neljän kerran kurssi maksaa 69€. Kurssille on ennakkoilmoittautuminen Bailan toimistolla tai baila@bailabaila.fi ja kurssi toteutuu, jos on vähintään 10 ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset viimeistään 2.2.2020.

Bailaan pääse vaunujen kanssa Pueblon oikealla puolella olevasta ovesta. Oven ollessa suljettuna sisään pääsee soittamalla Bailan summeria ja hissillä 1krs alakertaan.  Tunneille voi pukeutua normaaleihin liikuntavarusteisiin ja vesipullo kannattaa ottaa mukaan. Jos käyttää sisäkenkiä, niissä tulee olla vaaleat pohjat.

TERVETULOA LIIKKUMAAN JA TANSSIMAAN YHDESSÄ VAUVAN KANSSA!