Marco & Vera

Marco Zanella on Italiasta kotoisin oleva tanssinopettaja, joka on opettanut suomalaisia salsan, bachatan ja kizomban saloihin jo toistakymmentä vuotta. Marcon tanssiura alkoi jo 6-vuotiaana balettikoulussa, ja 12-vuotiaana hän alkoi tanssia hip hopia. Hän perusti ensimmäisen oman tanssiryhmänsä vuonna 1993, jonka kanssa hän esiintyi ympäri Italiaa. Salsaa Marco on tanssinut intensiivisesti vuodesta 1997; hän valmistui tanssinopettajaksi arvostetusta Grande Ecole de France -koulusta vuonna 2000.
Marco on opettanut ja esiintynyt ympäri maailmaa, ja alunperin Marcon tanssilajeista tärkeimmät olivat LA-salsa ja Puerto Ricon salsa, joiden opettamisessa Suomessa hän oli yksi pioneereista. Viimeiset vuodet Marco on syventynyt Kizombaan ja bachatan eri tyyleihin, joita hän opettaa tarkkuudella ja hyvää tekniikkaa painottaen. opettajaparinsa Veran kanssa Marco opettaa Bailassa bachata sensualia.
Veran tanssitausta pohjautuu jo 3-vuotiaana aloitettuun rytmiseen kilpavoimisteluun ja sittemmin balettiin. Hän on opettanut akrobatiaa ja erilaisia voimistelutunteja, mutta rakastui Sensual Bachataan, jossa on hionut taitojaan jo vuosia. Vera on kouluttautunut bachata- ja akrobatic-bachata opettajaksi ja pitänyt tunteja vuodesta 2014 lähtien Suomessa.