Mailevis Ortega Fernandez

Mailevis Ortega Fernandez on kotoisin Artemisista, Kuubasta. Hän aloitti 8-vuotiaana tassimaan balettia, jonka jälkeen Mailevis hyväksyttiin oppilaaksi kouluun Escuela Vocacional de Arte (EVA). EVA:ssa Mailevis opiskeli perinteisiä kuubalaisia tansseja, kuten folkloria, son:ia, danzonia, dansonetea, salsaa, afrokuubalaisia tansseja, balettia ja monia muita.

Mailevisin kokemus tanssin opiskelusta sai hänet rakastumaan tanssimiseen. Valmistuttuaan EVA:sta, Mailevis jatkoi opintojaan koulussa Circo Nacional de Cuba, jossa hän opiskeli sirkustaidetta neljä vuotta, valmistuen trapezi taitelijaksi. Opiskelujen jälkeen Mailevis jatkoi työskentelyä soolotanssijana ja liittyi kabareetanssijaksi ryhmään Cabaret Continental de Varadero.

Mailevis tanssi ryhmän mukana kolme vuotta, kehittyen erinomaiseksi tanssijaksi ja esiintyjäksi. Vuonna 2011 Mailevis sai tilaisuuden lähteä kiertueelle Baltic risteilijöille soolotanssijana.

Mailevis on toiminut opettajana ja esiintyjänä Latviassa useamman vuoden ajan, ja lisäksi hän on opettanut Pohjoismaissa erilaisilla festareilla. Mailevis kertoo tanssin olevan hänelle tärkeä osa elämää ja intohimonsa.

Mailevis Ortega