Laura Laiapea2017-08-16T16:25:22+00:00

Laura Laiapea

Laura Laiapea aka LL aka Azonto innostui tanssista jo 7-vuotiaana. Noista ajoista lähtien hän on tanssinut monenlaisia eri tanssityylejä.
Lauran Afro-matka alkoi vuonna 2011 jolloin hän innostui clubeilla tanssittavasta dancehallista sekä afro viboista. Tuohon aikaan hän treenasi paljon clubeilla, joissa hän viettikin paljon aikaa etsien uusia ja erilaisia mausteita erilaisiin tanssityyleihin.
2013 Laura oli auttamassa ensimmäisten azonto-tuntien pitämistä Suomessa ja oli yksi Peace Star Azonton (PSA) perustajajäseniä. PSA oli ensimmäinen afrobeats ryhmä joka otti osaa treet-tanssikilpailuun: Helsinki Dance Delight. Samana vuonna Laura voitti Azonto Helsingin Club Nosturissa pidetyn azonto-kilpailun. PSA:n kanssa hän esiintyi myös Afro Sundays -clubeilla muiden starojen kuten Mista Silva & Moelogo kanssa.
2014 Laura matkusti Ghanaan ensimmäistä kertaa saadakseen lisää näkemystä afrobeatsiin. Matkalta hän palasi mukanaan paljon lisää tietoa, rakkautta ja intohimoa musiikkia ja tanssia kohtaan.
2014-2015 hän asusteli UK:ssa hän innostui myös afrohousesta ja steppingistä. Hän oli jäsenenä DMU Steppers -tanssiryhmässä. Vuonna 2015 he voittivat Place at Go Hard or Go Home -kilpailun.
Myöhemmin samana vuonna hän liittyi Denchem -tanssiryhmään Helsingissä. Ryhmän kanssa hän esiintyi tunnettujen starojen kuten Diamond Platnumz ja Timaya kanssa.
2016 Laura perusti oman tanssiryhmän Afro Viben. Samalla hän aloitti opettamaan säännöllisemmin. Afro Viben kanssa Laura on päässyt esiintymään myös suurien nimien kuten Fuse ODG ja Skales kanssa. Lisäksi hän on tehnyt paljon esityksiä ja videoita paikallisten artistien kanssa, kuten esimerkiksi Tionah L’amour ja Korobad. Afro Vibe tuli toiseksi We Love tanssikilpailun etnisten tanssien kategoriassa.
Nykyisin hän pitää paljon workshopeja monissa maissa. Samalla hän opettaa sekä harjoittelee itsekin paljon. Hän opettaa vakituisesti Helsingissä ja Tallinnassa levittäen Afrobeatsin ja afrohousen ilosanomaa.