Marco & Vera

Marco Zanella comes from Italy. He has been teaching salsa, bachata and kizomba over ten years. Marco started dancing whe he was 6 years old (at ballet school) and 12 years old he started to dance hip hop. Hän perusti ensimmäisen oman tanssiryhmänsä vuonna 1993, jonka kanssa hän esiintyi ympäri Italiaa. Salsaa Marco on tanssinut intensiivisesti vuodesta 1997; hän valmistui tanssinopettajaksi arvostetusta Grande Ecole de France -koulusta vuonna 2000.
Marco on opettanut ja esiintynyt ympäri maailmaa, ja alunperin Marcon tanssilajeista tärkeimmät olivat LA-salsa ja Puerto Ricon salsa, joiden opettamisessa Suomessa hän oli yksi pioneereista. Viimeiset vuodet Marco on syventynyt Kizombaan ja bachatan eri tyyleihin, joita hän opettaa tarkkuudella ja hyvää tekniikkaa painottaen. opettajaparinsa Veran kanssa Marco opettaa Bailassa bachata sensualia.
Veran tanssitausta pohjautuu jo 3-vuotiaana aloitettuun rytmiseen kilpavoimisteluun ja sittemmin balettiin. Hän on opettanut akrobatiaa ja erilaisia voimistelutunteja, mutta rakastui Sensual Bachataan, jossa on hionut taitojaan jo vuosia. Vera on kouluttautunut bachata- ja akrobatic-bachata opettajaksi ja pitänyt tunteja vuodesta 2014 lähtien Suomessa.