AUTUMN COURSES 29.8.-16.12.2016

SHOWSTYLE BACHATA 2

Teachers: Yasser Sarría & Anette Boman
Time and place: on Mondays klo 20.00–21.00, Tanssikoulu Baila Baila (Eerikinkatu 27)

Description:

Bachata on keinuva dominikaanitanssi, jossa tärkeää on läheisyys ja tunne. Tässä paritanssissa tanssijoiden välinen yhteys syntyy aistikkaasta musiikista ja yhtenevistä liikkeistä. Tällä kurssilla syvennetään bachatan osaamista, painopisteinä jalkatyöskentely, vartalonkäyttö, yksityiskohtainen tyylittely, vienti ja seuraaminen sekä musikaalisuus.

Lisäksi tunnilla on mahdollisuus tehdä koreografia kauden päättäjäisiin (esiintyminen ei ole pakollista).

Level: Intermediate. Oppilailla tulisi olla hyvät perustaidot bachatasta, vähintään yksi kausi takana esimerkiksi bachata 1 tunnilla. Perusteiden hyvä hallinta vaaditaan jotta pystyt oppimaan perustanssin lisäksi myös tyylittelyä ja vartalonkäyttöä.

Duration: 29.8.-12.12. about 16 times
Price: 160 € / 145 € (students, etc.)

Jos sinulla on syksyn kausikortti on kurssin hinta sinulle tällöin 80 €.

PARISALSA SHOW 3

teachers: Yasser Sarría & San Miguel
Time and place: on Wednesdays klo 18.00–19.00, Tanssikoulu Baila Baila (Eerikinkatu 27)

Description:

Tunnilla yhdistetään salsaa ja showtanssintekniikkaa sekä kuvioita. Samalla syvennetään salsatekniikan tuntemusta ja tutustutaan showtanssin tekniikkaan tekemällä harjoituksia. Oppilaiden tulisi osata hyvin salsan perusteet, ei tarvitse showtanssi-kokemusta.

Lisäksi tunnilla on mahdollisuus tehdä koreografia kauden päättäjäisiin (esiintyminen ei ole pakollista).

Level: Advanced. Oppilailla tulisi olla hyvät perustaidot salsasta. Perusteiden hyvä hallinta vaaditaan jotta pystyt oppimaan perustanssin lisäksi myös tyylittelyä ja vartalonkäyttöä.

Duration: 31.8.-14.12. about 16 times
Price: 160 € / 145 € (Students, etc.)

Jos sinulla on syksyn kausikortti on kurssin hinta sinulle tällöin 80 €.

 

KURSSI-ILMOITTAUTUMISET, MAKSUT, PERUUTUKSET JA HYVITYKSET:

Kursseille ilmoittaudutaan 25.8.2016 mennessä osoitteeseen baila@bailabaila.fi. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi laskun kurssista/kursseista. Maksu tulee olla suoritettuna viimeistään ennen kurssin alkua. Ota kurssille tullessasi mukaan kuitti maksustasi.

Mikäli tilaat useamman kuin yhden kurssin saat jokaisesta seuraavasta kurssista 10 % alennusta. Eli toisesta tilaamastasi kurssista saat 10 % alennusta, 3. kurssista 20 %. Alennus lasketaan aina halvemmasta kurssista. Alennus koskee saman kauden aikana otettuja kursseja.

Mikäli olet ilmoittautunut kurssille, etkä tule kurssille on Baila Bailalla oikeus periä maksu varaamistasi kursseista. Kursseja ei voi peruuttaa tai muuttaa normitunneiksi kesken kautta.

Jos sinulta jää joku kerta väliin kurssilta, voit käydä hyvittämässä tunnin jollain Baila Bailan muulla tunnilla syyskauden aikana (Huom! Ei muilla kursseille, ellei opettajan kanssa ole erikseen sovittu). Hyvittääksesi poissaolon sinun tulee ilmoittaa poissaolosta ETUKÄTEEN viimeistään 24h ennen tuntia sähköpostitse osoitteeseen baila@bailabaila.fi tai puhelimitse 041-533 7383. Pitkäkestoisista poissaoloista tarvitaan lääkärintodistus.