LAST DAY TO BOOK YOUR DANCE TRIP TO BARCELONA IS THURSDAY 31.5!!

Hola! Baila Baila Ry will organise dance trip to Barcelona next summer (become a member with 10€ only)!! Come with us on 7.-14.7.2018, it’s going to be amazing. There will be also 2-3 teachers from Baila Baila (San Miguel, Yasser, Carlos).

Flight schedule (Helsinki – Barcelona – Helsinki):

– 7.7.2018 HEL-BCN 13:40-16:35 (Norwegian)

– 14.7.2018 BCN-HEL 08:00-13:00 (Norwegian)

– Huom: Lennot ovat suoria lentoja

Hotel and accommodation  (Expo Hotel Barcelona):

Ryhmämme majoittuu 4 tähden Expo Hotel Barcelonassa. Tämä toimiva 4 tähden hotelli sopii täydellisesti urbaaneille matkailijoille. Hotelli sijaitsee aivan Sants-rautatieaseman vieressä, joten sieltä pääsee nopeasti ja helposti kaupungin keskustaan, rannalle, shoppailemaan sekä nähtävyyksiä katselemaan. Kirsikkana kakun päällä hotellissa on mieletön kattoterassillaravintola, jossa tarjoillaan herkullisia hampurilaisia ja uima-allas, josta on upeat näkymät Montjuicille.

Expo Hotel Barcelonan tilavat ja käytännöllisesti sisustetut huoneet tarjoavat ilmaisen WiFi-yhteyden ja terassin, josta on upea näköala kaupunkiin. Lisäksi huoneet ovat hyvin varusteltuja ja niistä löytyy mm: Ilmastointi, tallelokero, minibar, suihku, kylpy, puhelin, hiustenkuivain, pöytä, satelliittikanavat ja herätyspalvelu.

Pricing:

– Matkan hinta on 700 € / henkilö (2hh). Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 260€. Jos mielit mukaan, niin ilmoita halukkuuteesi ja varaa paikkasi nyt: sanmiguel@bailabaila.fi.

Price includes:

– lennot, meno-paluu, Helsinki – Barcelona – Helsinki

– majoittautuminen 4 tähden Expo Hotel Barcelonassa (2hh)

– matkanjohtajien opastukset

Following costs will be also charged:

– Matkalaukku, 10 € / suunta, yht. 20 € / henkilö (max. 2 laukkua (20kg / laukku), sekä 1 käsimatkatavara (10 kg, 55x40x23cm)

– lentokenttäkuljetukset (lentokenttä – hotelli – lentokenttä), hinta selviää myöhemmin

– Barcelona city tax, 1,21 € / pvä, yht. 8,47 € / henkilö

We offer also these opportunities:

– tanssiopetukset, 8 tuntia, yht. 100 € / henkilö (salsa, parisalsa, kizomba, reggaeton, rueda de casino), tunnit sopivat kaikille vaikka ei olisi ennen tanssinutkaan. Tanssitunnit pidetään aamuisin noin klo 10.00-12.00 tai iltaisin klo 17.00-19.00 (Joinain päivinä tunnit pidetään rannalla, bilepaikassa, hotellin kattoterassilla, tms.). Tanssituntien tarkemmat pitopaikat selviävät perillä.

– aamiaiset hotellissa, 10 € / pvä, yht. 70 € / henkilö

Payment methods:

– Baila Baila Ry järjestää jäsenilleen TANSSIMATKAN BARCELONAAN. Osallistuaksesi matkalle, sinun tulee maksaa kannatusjäsenmaksu Baila Baila Ry:n tilille (10 € / v). Jäsenmaksu suoritetaan suoraan yhdistyksen tilille: FI48 1544 3000 0542 42.

– Matka tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä suoraan yhdistyksen tilille FI48 1544 3000 0542 42. 

What if you have to cancel your trip:

Muista ottaa matkavakuutus jo ennen matkasi varaamista ja maksua. Suosittelemme kaikille matkavakuutuksen ottamista. Jokaisen matkustajan tulee huolehtia tämä itse. Näin ollen jos joudutkin perumaan matkasi, saat korvauksen vakuutusyhtiöltä heidän ehtojensa mukaisesti. Baila Baila Ry ei vastaa matkan mahdollisista peruutuksista. Passi pitää olla mukana ja voimassa.

Reservations:

Vielä ehtii tulla mukaan!! Varauksen voit tehdä kirjallisesti osoitteeseen: sanmiguel@bailabaila.fi (huom. kopio varauksesta on hyvä laittaa myös Bailan toimistoon: baila@bailabaila.fi). Varauksen yhteydessä tarvitsemme matkustajan nimen (kuten passissa lukee), syntymäajan (muodossa: PPKKVV) ja osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen.

Matkalle on lähdössä 20 henkilöä ja vielä on pari paikkaa vapaana! Paikat myydään ilmoittautumis- / varausjärjestyksessä. Lisäksi matkalle lähtijöille on (salainen) Facebook-ryhmä, jonne laitetaan tarkemmat matkainfot ja josta näkee muut matkalle lähtijät.

.

Welcome to dance and enjoy with unique Baila Baila style!