Ehdot2018-03-07T10:55:52+00:00

Baila Bailan VERKKOKAUPAN EHDOT:

Luettuasi nämä ehdot voit sulkea tämän ikkunan ja näin pääset palaamaan täyttämällesi lomakesivulle.

Yleistä:

Baila Bailan verkkokaupassa noudatetaan Suomen lakia sekä Baila Bailan voimassaolevia lippuehtoja. Baila Bailan verkkokaupassa tehty ostos on sitova asiakkaan maksettua ostoksensa eikä sitä voi peruuttaa.

Tietojen oikeellisuus:

Tanssikorttien ja lippujen ostamista tai niiden toimittamista varten annettujen tietojen oikeellisuudesta vastaa lipun ostaja. Baila Baila ei vastaa virheellisistä tiedoista johtuvista häiriöistä vahvistuksen lähettämisessä tai tanssikorttien/lippujen toimittamisessa eikä niistä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.

Lippujen muuttaminen ja peruuttaminen:

Verkkokaupasta ostettuja tanssikortteja/lippuja ei voi muuttaa tai peruuttaa.

Opiskelija- ja eläkeläisalennukset:

Opiskelijana saat alennusta tietyistä tassikorteista/lipuista. Tarvitset tanssitunneille tullessasi mukaasi voimassaolevan opiskelijakortin. Jos ko. korttia ei ole, on henkilökunnallamme oikeus periä täysihintainen lippu. Eläkeläisalennukseen oikeutetun tulee esittää kuvallinen Kela-kortti jossa tunnus eläkkeensaaja, kuvaton Kansaneläkkeensaajan kortti tai työeläkeyhtiön myöntämä Työeläkekortti. Kuvattomien kansaneläkkeensaajan ja työeläkekorttien kanssa on aina esitettävä henkilökortti.

Tervetuloa ostoksille!