Carlos Camba

Carlos Camba on Angolasta kotoisin ja asustelee nykyisin vakituisesti Suomessa. Carlos on tanssinopettaja ja hän opettaa Kizombaa ja Sembaa. Suomessa hän on opettanut jo vuodesta 2014. Samanaikaisesti kun hän on toiminut opettajana, niin on hän myös itse opetellut paljon vierailemalla paljon muiden opettajien tunneilla, workshopeissa ympäri maailmaa.

Kehittyäkseen opettajana ja loistavan opetuksen takaamiseksi Carlos on käynyt lukuisia tanssikursseja ja workshopeja alaan liittyen, erityisesti Angolassa. Carlosin opetuksessa keskitytään vahvasti perusaskeliin, kehon kieleen tanssin aikana (body movement), miten lantiota ja vyötäröä käytetään tanssin aikana, jne. Kaikkea tätä voidaan soveltaa myös sosiaalisessa- ja urban-tanssissa.

Carlos on erittäin pidetty opettaja ja hänellä on aina lämpimät välit oppilaidensa kanssa. Kommunikaatio tunneilla ja hyvä huumorintaju ovat tärkeä osa tuntien kulkua. Carlos opettaa kaikkia jotka ovat halukkaita ja valmiita oppimaan: iällä tai sukupuolella ei ole mitään väliä, hänen tunneilleen ovat tervetulleita ihan kaikki.

Carlos pitää itseään eniten koreografiopettajana, jolla on erittäin hyvä kommunikointikyky.