ALOITA UUSI IHANA TANSSIHARRASTUS!

Tervetuloa kolmen päivän latinotanssien kylpyyn – salsa, bachata, reggaeton, kizomba! Osana Tanssikoulu Baila Bailan Summer Festivalia 16.-18.8.2019 kaikki alkeistunnit ovat koko viikonlopun ajan puoleen hintaan!

Klikkaa itsesi Facetapahtumaan tästä!

Kaipaatko jotain uutta kivaa harrastusta, joka saa samalla hymyn huulille, kohottaa kuntoa sekä haastaa uusiin iloisiin kokemuksiin!
Näille tunneille et tarvitse aiempaa tanssi- tai liikuntakokemusta, opetus alkaa ihan alusta ja tanssi sopii kaikille, ikään, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta!

Paritunneille voi osallistua ilman omaa paria, tunnin aikana pareja vaihdetaan joten kaikki pääsevät tanssimaan kaikkien kanssa.

Opettajina toimivat Baila Bailan suosikkiopet:
San Miguel
Carlos Correa
Yasser Sarria
Soila La Canela
Julio Miñoso
Adunais Perez
Yoanki Teran
Kari Taura

Liput 7,50€/h (ovh 15€)
Alkeispassi festareille 100€ (sisältää pe-su kaikki alkeisitunnit ja to-la iltajuhlat)
Voit ostaa myös useamman lipun kerralla, jolloin vältyt jonottamiselta tuntien välissä ja voit siirtyä suoraan tunnilta toiselle.

Tanssitunneille voit laittaa päälle vaatteet joissa sinun on helppo ja mukava liikkua. Kengiksi kannattaa valita vaaleapohjaiset sisäkengät, ulkokenkiä ei voi käyttää tanssisaleissa. Naiset eivät tarvitse korkkareita mutta niitä voi totta kai halutessaan käyttää. Jos osallistut useammalle peräkkäiselle tunnille, ota mukaan vaihtopaitoja. Etenkin paritanssitunneilla on hyvä kiinnittää huomiota raikkaaseen olemukseen.

Aikataulut löytyvät https://www.summerfestival.fi/alkeistaso/

TERVETULOA TANSSIMAAN!!

Alkeistunnit pidetään Tanssikoulu Baila Bailan omissa tiloissa, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki, noin 5min. Kampin metroasemalta. Alkeistanssijoiden käytössä on loistavat tanssisalit peileineen ja tanssimattoineen. Tuntien jälkeen käytössä on modernit suihkutilat ja saunat sekä miehillä että naisille.

Tanssikoulu Baila Baila on Suomen vanhin salsatanssikoulu ja se tarjoaa Helsingin laajimman lattaritanssituntien valikoiman. Syys- ja kevätkaudella Bailassa järjestetään yli sata tuntia viikossa 15 ammattiopettajan voimin.

Lisätietoja Baila Baila Summer Festivalista löytyy www.summerfestival.fi