Alexandra Ässä2017-08-16T14:22:36+00:00

Alexandra Ässä

Alexandra on tanssinut koko ikänsä ja tanssinopettajana hän on toiminut lähes 10 vuotta mm. Helsingin tanssiopistolla, Tanssikoulu Flow:lla ja  Taidetehtaan Tanssikoululla.

Opetusten lisäksi Ässäon kisaillut myös aktiivisesti ja hyllystä löytyykin yksi SM kulta, pari hopeaa ja yksi pronssi. Ässä on valmentanut myös ryhmiä eri kisoihin ja katselmuksiin.  Hän keikkailee myös paljon ympäri vuoden erillaisissa tapahtumissa, eri artistien keikoilla ja musiikkivideoissa.

Tanssiharrastuksen hän aloitti baletilla ja showtanssilla josta siirtyi street-tanssin pariin ja nykyisin hänen lajiosaamisensa koostuukin enimmäkseen katutanssilajeista kuten; street/hiphop, dancehall reggae, house, locking, stepping ja twerkkaus (v. 2016 SM2) . Hän tykkää kuitenkin hyvin paljon fuusioimisesta ja sekoittaakin koreografioissaan erilaisia tyylilajeja keskenään.

Ässä on erittäin energinen ja iloinen persoona . Hänen tunneillaan on rento meno ja tärkeintä hänelle onkin tanssista nauttiminen, itsensä ilmaisu ja heittäytyminen. Tunneilla treenataan lihaskuntoa, tekniikkaa sekä esiintymistä, oman kehon hallintaa ja jorataan täysillä sekä fiilistellään hyvää musiikkia.