Hola! Baila Baila Ry järjestää jäsenilleen (jäsenmaksu 10€) ensi kesänä TANSSIMATKAN BARCELONAAN!! Lähde kanssamme tälle ikimuistoiselle reissulle kohti ihanaa Barcelonaa, 7.-14.7.2018. Matkalle lähtee mukaan tietysti myös 2-3 opettajaa Baila Bailasta (San Miguel, Yasser, Carlos).

Matkan lentoaikataulu (Helsinki – Barcelona – Helsinki):

– 7.7.2018 HEL-BCN 13:40-16:35 (Norwegian)

– 14.7.2018 BCN-HEL 08:00-13:00 (Norwegian)

– Huom: Lennot ovat suoria lentoja

Matkan hotelli ja majoitus (Expo Hotel Barcelona):

Ryhmämme majoittuu 4 tähden Expo Hotel Barcelonassa. Tämä toimiva 4 tähden hotelli sopii täydellisesti urbaaneille matkailijoille. Hotelli sijaitsee aivan Sants-rautatieaseman vieressä, joten sieltä pääsee nopeasti ja helposti kaupungin keskustaan, rannalle, shoppailemaan sekä nähtävyyksiä katselemaan. Kirsikkana kakun päällä hotellissa on mieletön kattoterassillaravintola, jossa tarjoillaan herkullisia hampurilaisia ja uima-allas, josta on upeat näkymät Montjuicille.

Expo Hotel Barcelonan tilavat ja käytännöllisesti sisustetut huoneet tarjoavat ilmaisen WiFi-yhteyden ja terassin, josta on upea näköala kaupunkiin. Lisäksi huoneet ovat hyvin varusteltuja ja niistä löytyy mm: Ilmastointi, tallelokero, minibar, suihku, kylpy, puhelin, hiustenkuivain, pöytä, satelliittikanavat ja herätyspalvelu.

Matkan hinnat:

– Matkan hinta on 795 € / henkilö (2hh). Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 250€. Jos mielit mukaan, niin ilmoita halukkuuteesi ja varaa paikkasi heti sanmiguel@bailabaila.fi.

Hintaan sisältyy:

– lennot, meno-paluu, Helsinki – Barcelona – Helsinki

– majoittautuminen 4 tähden Expo Hotel Barcelonassa (2hh)

– matkanjohtajien opastukset

Lisäksi kaikkien matkalle lähtijöiden tulee ottaa seuraavat lisäpalvelut:

– Matkalaukku, 10 € / suunta, yht. 20 € / henkilö (max. 2 laukkua (20kg / laukku), sekä 1 käsimatkatavara (10 kg, 55x40x23cm)

– lentokenttäkuljetukset (lentokenttä – hotelli – lentokenttä), hinta selviää kun lopullinen osallistujamäärä on selvillä

– Barcelona city tax, 1,21 € / pvä, yht. 8,47 € / henkilö

Lisäksi on mahdollista ottaa:

– tanssiopetukset, 8 tuntia, yht. 100 € / henkilö (salsa, parisalsa, kizomba, reggaeton, rueda de casino), tunnit sopivat kaikille vaikka ei olisi ennen tanssinutkaan. Tanssitunnit pidetään aamuisin noin klo 10.00-12.00 tai iltaisin klo 17.00-19.00 (Joinain päivinä tunnit pidetään rannalla, bilepaikassa, hotellin kattoterassilla tms.). Tanssituntien tarkemmat pitopaikat selviävät perillä.

– aamiaiset hotellissa, 16 € / pvä  / henkilö, lähtöpäivänä ei aamiaista

 

Matkan maksuehdot:

– Baila Baila Ry järjestää jäsenilleen TANSSIMATKAN BARCELONAAN. Osallistuaksesi matkalle, sinun tulee maksaa kannatusjäsenmaksu Baila Baila Ry:n tilille (10 € / v). Jäsenmaksu suoritetaan suoraan yhdistyksen tilille: FI48 1544 3000 0542 42.

– Matka on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä suoraan yhdistyksen tilille: FI48 1544 3000 0542 42

Mikäli joudutkin perumaan matkasi:

Muista ottaa matkavakuutus jo ennen matkasi varaamista ja maksua. Suosittelemme kaikille matkavakuutuksen ottamista. Jokaisen matkustajan tulee huolehtia tämä itse. Näin ollen jos joudutkin perumaan matkasi, saat korvauksen vakuutusyhtiöltä heidän ehtojensa mukaisesti. Baila Baila Ry ei vastaa matkan mahdollisista peruutuksista. Passi pitää olla mukana ja voimassa.

Matkan varaukset:

Varauksen voit tehdä kirjallisesti osoitteeseen: sanmiguel@bailabaila.fi (huom. kopio varauksesta on hyvä laittaa myös Bailan toimistoon: baila@bailabaila.fi). Varauksen yhteydessä tarvitsemme matkustajan nimen (kuten passissa lukee), syntymäajan (muodossa: PPKKVV) ja osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen.

Matkalle on lähdössä  kaksikymmentäkolme henkilöä. Paikat myydään ilmoittautumis / varausjärjestyksessä. Lisäksi, matkalle lähtijöille on (salainen) Facebook-ryhmä, jonne laitetaan tarkemmat matkainfot ja josta näkee myös muut matkalle lähtijät.

Tervetuloa mukaan nauttimaan kesäisestä Espanjasta Baila Bailan tyylillä!