Sunnuntaina 6.5. BAILA BAILA ON SUNDAYSin teemana on supersuosittu SALSA PARADISE!!! Illan aikana SAN MIGUEL pitää kaksi 30 minuutin mittaista SALSA-OPETUSTA ja loppuaika on omistettu vapaalle sosiaaliselle tanssille, hyvälle musiikille sekä mahtavasta tunnelmasta ja seurasta nauttimiselle. BB On Sundays pidetään 6.5 klo 18-21 Tanssikoulu Baila Bailan tiloissa, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki.

Baila Baila On Sundays on supersuosittu sunnuntainen tanssi-ilta joka järjestetään joka sunnuntai koko kevään ajan, mahdollisista poikkeuksista tiedotetaan erikseen. Iltojen teemat vaihtelevat, mutta sisöltävät aina kivoja opetuksia, vapaata tanssia ja konstailematonta fiilistä!!

Ilta sopii hyvin myös alkeistanssijoille, koska ilta pitää sisällään lyhyehköjä, hauskoja ja kivoja tanssiopetuksia! Toki tarjontaa on myös kokeneemmille tanssijoillekin, joten ihan kaikki ovat tervetulleita mukaan. Nyt kannattaa siis aina sunnuntaisin tanssahdella Bailaan ja muista ottaa mukaan kaikki tanssivat ja tanssista kiinnostuneet kaverisikin.

OHJELMA (opetuksiin osallistuminen on vapaaehtoista, opetukset kestää aina noin 30 min. muu aika vapaata tanssia):

18:00 Ovet auki
18:15-18:45 Salsa opetus
19:30-20:00 Salsa opetus
20:00- 21:00 social dancing

Illan musiikit ja rytmit tarjoilee Dj San. Pääosa illan musiikkitarjonnasta on salsaa, mutta mukaan mahtuu muitakin helmiä. Bileisssä on myynnissä virvoitusjuomia.

Auki: 18.00-21.00
Liput: 5 euroa
Osoite: Eerikinkatu 27, Tanssikoulu Baila Baila

TERVETULOA – BIENVENIDOS!!!

Event review
Review Date
Reviewed event
Baila Baila On Sundays on supersuosittu sunnuntainen tanssi-ilta joka järjestetään joka sunnuntai koko kevään ajan!
Author Rating
51star1star1star1star1star