Supersuosittu Baila Baila On Sundays – Beginners Paradise starttaa jälleen pienen kesätauon jälkeen!! Ensimmäisen viikon teemana on Salsa Paradise ja illan isäntänä ja DJnä toimii San Miguel!

BB On Sundays- illat sopivat erityisen hyvin aloittelijoille, illan aikana pidetään kaksi hauskaa, 30min mittaista parisalsaopetusta, joten ihan vasta-alkajatkin pääsevät heti tanssin makuun. Tapahtumassa on rento ja välitön tunnelma, joten mukaan voi hyvin tulla vaikkei olisi aiemmin salsabileissä käynytkään.

Baila Baila On Sundays on suosittu sunnuntainen tanssi-ilta, joka pitää sisällään kivoja opetuksia, vapaata tanssia, hyvää musiikkia ja konstailematonta tunnelmaa!! Ilta sopii erityisen hyvin alkeistanssijoille, tanssiopetukset ovat lyhyehköjä ja helppoja ja bileissä on rento ja mukaansatempaava tunnelma. Toki tarjontaa on myös kokeneemmille tanssijoille, joten ihan kaikki ovat tervetulleita! Nyt kannattaa siis aina sunnuntaisin tanssahdella Bailaan, ja muista ottaa mukaan kaikki tanssivat ja tanssista kiinnostuneet kaverisikin!

OHJELMA (opetuksiin osallistuminen on vapaaehtoista, opetukset kestää noin 30 min., muu aika vapaata tanssia):

klo 18:00 Ovet auki
klo 18:15-18:45 Parisalsa opetus
klo 19:30-20:00 Parisalsa opetus
klo 20:00 alkaen Social dancing

Illan musiikit ja rytmit tarjoilee Dj San. Pääosa illan musiikkitarjonnasta on salsaa, mutta mukaan mahtuu myös muita helmiä.

Su 5.8 klo 18.00-21.00
Tanssikoulu Baila Baila, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki
Liput 10€
Huomioithan että pääset samalla lipulla myös Bailan Summer Festareiden Farewell- bileisiin, joten voit jäädä BB On Sundaysin loputtua tanssimaan aina keskiyölle saakka. Muistathan ottaa sisätanssikengät mukaan!

Facetapahtuman löydät täältä.

TERVETULOA – BIENVENIDOS!!!