4.3. BB On Sundays – Beginners Paradise

Maaliskuu alkaa vauhdilla! SU 4.3. klo 18-21 järjestetään Baila Baila on SUNDAYS – Beginners Paradise!! Tällä viikolla vuorossa on kuubalaiseen salsaa keskittynyt SALSA PARADISE!! Illan aikana on kaksi 30min PARISALSA-OPETUSTA ja loppuajan voitkin tanssia vapaata tanssia ja nautiskella kuumista rytmeistä ja fresheistä virvokkeista. Bileet pidetään tanssikoulu Baila Bailan yhteydessä, katutasossa olevassa tunnelmallisessa Pueblo Bar y Taqueriassa.
 
Baila Baila On Sundays on supersuosittu sunnuntainen tanssi-ilta. Se pitää aina sisällään kivoja opetuksia, vapaata tanssia sekä hauskaa ja konstailematonta fiilistä!! BB on Sundays järjestetään kevään jokaisena sunnuntaina, iltojen teemat vaihtelevat ja mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.
 
Ilta sopii erittäin hyvin myös alkeistanssijoille, koska ilta pitää sisällään lyhyehköjä, hauskoja ja kivoja tanssiopetuksia! Toki tarjontaa on myös kokeneemmille tanssijoillekin: kivoja opetuksia, vapaata tanssia ja hyvää seuraa! Ihan kaikki ovat siis lämpimästi tervetulleita mukaan.
 
OHJELMA (opetuksiin osallistuminen on vapaaehtoista, opetukset kestää aina n. 30 min. muu aika vapaata tanssia):
 
klo 18:00 Ovet auki
klo 18:15-18:45 Parisalsa opetus
klo 19:30-20:00 Parisalsa opetus
klo 20:00 alkaen: social dancing
 
Illan musiikit ja rytmit tarjoilee Dj San. Pääosa illan musiikkitarjonnasta on Salsaa, mutta mukaan mahtuu muitakin helmiä.
 
Auki: 18.00-21.00
Liput: 5 euroa
Osoite: Eerikinkatu 27, Tanssikolu Baila Baila
 
Bileiden tanssilattia löytyy ja Salsan sulosoundit tarjoillaan tällä viikolla Ravintola Pueblo Bar y Taqueriassa. Bileissä on myynnissä myös herkullisia virvokkeita.
 
TERVETULOA – BIENVENIDOS!!!
2018-03-05T14:14:50+00:00Menneet tapahtumat|