Baila Bailan syyskauden avajaistarjouksena kaikki alkeistunnit -50%, VAIN 7,5€/h (3.9.-21.9.2018).

Syyskautemme starttaa 3.9. ja tarjolla on sylikaupalla tunteja alkeista edistyneisiin, yhteensä yli 115 viikkotunnin verran! Nyt kauden alussa on loistava tilaisuus testata syksyn tunteja, kuumia uutuuksia ja tuttuja kestosuosikkeja, ja löytää niistä oma suosikkisi. Tuntivalikoimastamme löytyy mm. salsaa, bachataa, kizombaa, reggaetonia, vatsatanssia, parisonia, boombataa, zumbaa ja paljon muutaa!! Kuubalaiset tanssit sopivat liikuntamuotona kaikille iästä, sukupuolesta ja kuntotasosta riippumatta ja iloisesti tanssiessa kunto kasvaa ihan huomaamattasi!

Tanssikoulu Baila Bailassa on Helsingin laajin lattarituntien valikoima, tunteja on syyskaudella seitsemänä päivänä viikossa ja parhaillaan viidessä eri salissa samanaikaisesti. Uusia alkeistunteja mm. salsassa on tarjolla lähes joka päivä.

*MITÄ TULISI TIETÄÄ TANSSIMAAN TULLESSA*

Bailaan tullessasi et joudu sitoutumaan mihinkään tiettyyn päivään tai kellonaikaan, vaan tunneillamme voit käydä vapaasti omien aikataulujesi mukaan. Tunneillemme ei tarvitse myöskään ilmoittautua etukäteen vaan ilmoittautumisen ja maksupuolen voit hoitaa vaivattomasti paikan päällä (toimistomme on aina avoinna tanssituntien aikana ja aukeaa puoli tuntia ennen ensimmäisen tunnin alkua). Sisäänkäynti tanssikoulun tiloihin tapahtuu Ravintola Pueblon etuoven kautta (Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki).

Paritunneillemme et tarvitse omaa paria mukaan, tunneilla vaihdetaan jatkuvasti tanssikaveria huippuopettajiemme opastuksen mukaan eli kaikki pääsevät tanssimaan. Et tarvitse myöskään mitään erikoisempia tanssivaatteita, tunneille voit tulla ihan normaaleissa sisäliikuntaan soveltuvissa vaatteissa sekä vaaleapohjaisissa sisäkengissä. Myös juomapullo on hyvä olla mukana.

Odotettavissa on ruuhkaa, joten tulethan ajoissa paikalle! Varaathan myös käteistä mukaasi, niin kertalippujen maksaminen sujuu nopeammin. Ulkokengät jätetään eteiseen, pukutiloissa on modernit suihku- ja saunatilat.

*TUNNIT & HINNAT*

Syyskauden aikataulu löytyy täältä.

Alkeistuntien hinnat 3.9.-21.9.2018 VAIN 7,50€/h. Myös Bailan tuntikortit käyvät tunneille. Yksittäisille tunneille ilmoittaudutaan toimistoon sihteerille, tai jos käytät Bailan korttia, voit ilmoittautua automaatilla.

Voit ostaa kerralla myös useamman tunnin jolloin vältyt jonottamiselta tuntien välissä. Jokaisen tunnin sali määräytyy oppilasmäärän mukaan ennen tunnin alkua (salijako esitetään aina toimiston näytöllä). Tuntien kesto on n. 55 min.

Baila Bailan syyskausi tulee olemaan täynnä iloisia ja energisiä tanssitunteja, kuumia lattarirytmejä ja hauskoja tanssitapahtumia!! Eli nyt kannattaa hypätä mukaan ja aloittaa uusi iloinen harrastus piristämään syksyä! Tule tutustumaan Tanssikoulu Baila Bailan vertaansa vailla olevaan syyskauden tuntitarjontaan osoitteeseen Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki (sisäänkäynti tanssikoulun tiloihin tapahtuu Ravintola Pueblon etuoven kautta).

Tervetuloa mukaan tanssin iloiseen maailmaan!!