28.9 After Work Saunajooga

Tervetuloa AFTER WORK SAUNAJOOGAAN ihanan Nicolen johdolla! Bailan kokenut joogaopettaja Nicole pitää After Work Saunajoogaa perjantaina 28.9 klo 17 ja 17.30, jossa pääsee starttaamaan viikonlopun rentouttamalla mielen ja kehon. Tervetuloa venyttelemään kaikki viikon aikana kertyneet lihasjumit pois!

Tunti rentouttaa koko kroppaa ja auttaa erityisesti alaselän kipuihin ja lantion jäykkyyteen. Venyttely saunan lämmössä on miellyttävää ja tekee lihaksille hyvää hoitamalla niitä lempeästi. Liikkeet tehdään istuen, joten tunnilla opittuja liikkeitä voi jatkossa myös soveltaa esimerkiksi venyttelyyn työpöydän ääressä.

Sopiva vaatetus on uimaasu tai esimerkiksi shortsit ja t-paita, omat pyyhkeet mukaan. Saunajooga pidetään naisten pukkarin saunassa, eli tunni on vain naisille.

Saunajooga kestää puoli tuntia, tunnit starttaavat klo 17 ja klo 17.30. Hinta 15€ / 30min, Bailan jäsenille 12€. Bailan tunti-, anytime- tai jäsenkortteja ei voi käyttää Saunajoogaan.

Maksimisiosallistujamäärä on 7 henkilöä per tunti, ilmoittautuminen ennakkoon sähköpostitse baila@bailabaila.fi tai Bailan toimistoon. Tunti sopii kaikentasoisille joogaajille, myös aloittelijoille, ja se pidetään englanniksi.

Facebook tapahtuman löydät täältä.

Tervetuloa aloittamaan viikonloppu rentoutumalla!

2018-09-13T18:57:41+00:00Tapahtumat|