26.12. Boxing Day Kizomba by Vittoria Del Mastro

Tapsanpäivänä päästään taas nauttimaan aivan mielettömästä Kizomba-opetuksesta ja iloisesta tunnelmasta, kun ihastuttava Vicky Del Mastro saapuu Suomeen hyväilemään meitä upeilla Kizomba-taidoillaan. Tsekkaa aikataulut / ohjelmat / tunnit alempaa ja ilmoittaudu etukäteen haluamillesi tunneille sähköpostitse: baila@bailabaila.fi. lmoittaudu mukaan vaikka heti!

AIKATAULU / Tiistai 26.12. (3 tuntia):

klo 17:00 Ladies Style Kizomba

klo 18:00 Kizomba Tricks

klo 19:00 Kizomba Flow

Workshop HINNASTO:

1 tunti: 17 €

2 tuntia: 32€

3 tuntia: 45 €

Ilmoita itsesi mukaan nyt! Maksun voi suorittaa ennakkoon tilisiirtona (tilinumero: FI48 1544 3000 0542 42, maksun jälkeen laita kuva kuitista / maksustasi emaililla: baila@bailabaila.fi). Myös paikan päällä maksaminen onnistuu (käteinen ja suomalaiset pankki-/luottokortit). Molemmissa tapauksissa muistathan kuitenkin ilmoittautua mukaan, näin osaamme varautua asiakasmäärään.

Ja tässä vähän esimakua mitä Tapsanpäivä tuo tullessaan:

https://youtu.be/dF3OiUGHz-0

https://youtu.be/KOT2i-cKHzA

https://youtu.be/v5DqUQiH668

https://youtu.be/JPkxZu76fM8

https://youtu.be/004yMFcZ8OQ

https://youtu.be/fnP2SoU1RAU

https://youtu.be/c4EXqGBr16E

Tietoja Vickysta: Vittoria ”Vicky” Del Mastro, syntyi ja asuu edelleenkin Italiassa. Lapsesta asti hän on osoittanut kiinnostusta taidemaailmaa kohtaan. Hän on kiinnostunut tanssista, musiikista, ja laulamisesta. Hän on käynyt mm. musiikkikoulua sekä tanssinut monia eri lajeja mm. klassista ja modernia. 16-vuotiaana hän innostui Latinalaisen ja Afro-Karibian tansseista. Hän opiskeli parhaiden kansallisten ja kansainvälisten artistien johdolla ja hän osallistui lukuisille tunnetuille tanssifestivaaleille Italiassa ja Euroopassa. Vuonna 2014 hän liittyi tanssiryhmään, jonka vetäjänä toimi yksi arvostetuimmista italialaisista artisteista: Daniela Settanni parinaan Francisco Vazquez. Vuonna 2013 Vickyn rakkaus Kizombaan alkoi. Hän oli tuolloin paljon tekemisissä Fernando Bum Bumin ja Michela Vernatin kanssa, jotka silloin olivat todellisia Kizomba-taitureita. Näistä kohtaamisista alkoi matka Kizomban upeaan maailmaan. Vicky opiskeli paljon tanssia ja osallistui suurille festivaaleille. Tärkeä osa hänen ammatillista kasvuaan olivat yhteistyöt ja opetushetket angolalaisten ja myös muiden artistien kanssa. Vicky työskenteli mm. Jamban, Bernadethin, Sophie Foxin ja Morenasson kanssa. Näistä etenkin Morenasson kanssa työskentely on antanut Vickylle mahdollisuuden rikastuttaa kulttuuritaustaansa loistavana opettajana ja kannustavana tanssijana. Vicky haluaa olla päivä päivältä vain parempi tanssija ja opettaja sekä tarjota ja välittää jokaiselle oppilaalle ja yleisölle intohimo ja huippuluokan opetus ja aitous.

Näillä sanoilla, lämpimästi tervetuloa mukaan, nähdään Tapsanpäivänä Bailassa!!

2017-12-27T14:11:03+00:00Menneet tapahtumat|