Tulevana sunnuntaina 25.2. Baila Baila on SUNDAYS tulee taas! Tällä viikolla tarjoilemme sensuellin BACHATA PARADISEN!! Illan aikana on kaksi 30min BACHATA-OPETUSTA ja loppuajan voitkin tanssia vapaata tanssia ja nautiskella kuumista rytmeistä ja fresheistä virvokkeista. Bileet pidetään tanssikoulu Baila Bailan yhteydessä, katutasossa olevassa tunnelmallisessa Pueblo Bar y Taqueriassa.

Baila Baila On Sundays on supersuosittu sunnuntainen tanssi-ilta. Se pitää aina sisällään kivoja opetuksia, vapaata tanssia ja konstailematonta fiilistä!! BB on Sundays järjestetään kevään jokaisena sunnuntaina, iltojen teemat vaihtelevat (mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan erikseen).

Ilta sopii hyvin myös alkeistanssijoille, koska ilta pitää sisällään lyhyehköjä, hauskoja ja kivoja tanssiopetuksia! Toki tarjontaa on myös kokeneemmille tanssijoillekin, joten ihan kaikki ovat tervetulleita mukaan. Nyt kannattaa siis aina sunnuntaisin tanssahdella Bailaan ja muista ottaa mukaan kaikki tanssivat ja tanssista kiinnostuneet kaverisikin.

OHJELMA (opetuksiin osallistuminen on vapaaehtoista, opetukset kestää aina n. 30 min. muu aika vapaata tanssia):

klo 18:00 Ovet auki
klo 18:15-18:45 Bachata opetus
klo 19:30-20:00 Bachata opetus
klo 20:00 alkaen: social dancing

Illan musiikit ja rytmit tarjoilee Dj San. Pääosa illan musiikkitarjonnasta on Bachataa, mutta mukaan mahtuu muitakin helmiä.

Auki: 18.00-21.00
Liput: 5 euroa
Osoite: Eerikinkatu 27, Tanssikolu Baila Baila

Bileiden tanssilattia löytyy ja Bachatan sulosoundit tarjoillaan tällä viikolla Ravintola Pueblo Bar y Taqueriassa. Bileissä on myynnissä myös herkullisia virvokkeita.

TERVETULOA – BIENVENIDOS!!!