BAILA BAILA FOREVER – CUBAN DANCE SHOW

Baila Bailan 25-vuotista taivalta juhlistetaan Savoy-teatterissa syksyllä 24.11. klo 19.00. Tulossa on unohtumaton spektaakkeli; värikäs show täynnä iloa, huikeita tanssiesityksiä, kuubalaista tanssia, lattarirytmejä ja Bailan ainutlaatuista tunnelmaa!!!

Baila Bailassa on kuluneiden vuosien aikana käynyt tuhansia oppilaita tunneilla, bileissä ja festareilla, ja jokainen teistä on ollut, ja on edelleen, osa Baila Bailan tarinaa. Kaikki te olette tehneet mahdollisiksi sen, että meillä on nyt aihetta yhteiseen juhlaan; olisikin hienoa nähdä katsomossa juuri sinut!

Luvassa on huikea show, monipuolinen tanssinäytös joka vie sinut matkalle Bailan historiaan, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Shown aikana pääset sukeltamaan turkoosiin karibianmereen ja vaeltamaan Havannan värikkäille kaduille kun matkaamme kuubalaisten ja suomalaisten tanssin ammattilaisten johdolla lattarirytmien ja kuubalaisen kulttuurin sydämeen. Kuubalaisten perinteisten ja tämän päivän tanssien lisäksi esityksessä nähdään myös muita afro-kuubalaisia tansseja.

Tanssikoulu Baila Baila on Suomen ensimmäinen salsakoulu ja Euroopan vanhin kuubalaisen salsan koulu. Baila Bailan perusti kuubalainen Miguel Verdecia vuonna 1993. Nykyään tanssikoulun 15 huippuopettajaa tanssittavat satoja ihmisiä viikon jokaisena päivänä Kampissa.

Shown jälkeen ilta jatkuu kaupungin parhailla bileillä Bailan tiloissa Eerikinkadulla, jossa kansainväliset huippuDJt varmistavat ettet halua illan koskaan loppuvan!! Bileissä on kolme DJ:tä, salsapuolen DJ Javier La Maquina de Cuba setti tarjoaa takuuvarmasti huippubileet ja sensuellimpaa tunnelmaa on tarjolla BACHATA puolella ja KIZOMBA tanssilattialla.

Klikkaa itsesi myös face eventiin täältä, niin saat kaikki uusimmat päivitykset shown ohjelmasta!

Tervetuloa nauttimaan kanssamme Karibian auringosta, upeasta showsta ja kuubalaisesta elämänilosta keskellä pimeintä marraskuuta!

Liput
Liput myynnissä nyt Bailassa (35€ / lippu) sekä Lippu.fi verkkokaupassa (38€ + mahdolliset toimituskulut).