24.11 Baila Baila Forever – Cuban Dance Show Savoy-teatterissa

Baila Bailan 25-vuotista taivalta juhlistetaan Savoy-teatterissa lauantaina 24.11. klo 19.00. Tulossa on unohtumaton spektaakkeli; värikäs show täynnä huikeita tanssiesityksiä, kuubalaista tanssia, lattarirytmejä, iloa ja Bailan ainutlaatuista tunnelmaa!!!

Baila Bailassa on kuluneiden vuosien aikana käynyt tuhansia oppilaita tunneilla, bileissä ja festareilla, ja jokainen teistä on ollut, ja on edelleen, osa Baila Bailan tarinaa. Kaikki te olette tehneet mahdollisiksi sen, että meillä on nyt aihetta yhteiseen juhlaan; olisikin hienoa nähdä katsomossa juuri sinut!

Savoy-teatterissa on  luvassa huikea show, monipuolinen tanssinäytös joka vie sinut matkalle Bailan historiaan, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Shown aikana pääset sukeltamaan turkoosiin karibianmereen ja vaeltamaan Havannan värikkäille kaduille kun matkaamme kuubalaisten ja suomalaisten tanssin ammattilaisten johdolla lattarirytmien ja kuubalaisen kulttuurin sydämeen. Kuubalaisten perinteisten ja tämän päivän tanssien lisäksi esityksessä nähdään myös muita afro-kuubalaisia tansseja. Kaksituntisessa spektaakkelissa esiintyy yli 80 suomalaista ja kuubalaista tanssijaa ja tanssin harrastajaa.

Tanssikoulu Baila Baila on Suomen ensimmäinen salsakoulu ja Euroopan vanhin kuubalaisen salsan koulu. Baila Bailan perusti kuubalainen Miguel Verdecia vuonna 1993. Nykyään tanssikoulun 15 huippuopettajaa tanssittavat satoja ihmisiä viikon jokaisena päivänä Kampissa.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme Karibian auringosta, upeasta showsta ja kuubalaisesta elämänilosta keskellä pimeintä marraskuuta!

Liput
35€ Bailasta sekä 38€ Lippu.fi verkkokaupassa (+ mahdolliset toimituskulut).

Lisäinfoa löydät Facebook tapahtumasta täältä.

2018-11-05T15:39:11+00:00Uutiset|