Pääsiäisen jälkeen, tiistaista 23.4 alkaen Bailassa alkaa useita uusia alkeistunteja, tsekkaa aikataulu täältä, uudet alkeet löytyvät aikataulusta punaisina tunteina.

Uudet alkeet sopivat hyvin vasta-alkajille, niillä voit jatkaa festareilla aloittamaasi uutta iloista tanssiharrastusta tai aloittaa tanssimisen ihan alusta. Paritunneille et tarvitse omaa paria, eikä tunneille tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää kun saavut hyvissä ajoin paikalle ennen tunnin alkua jotta ehdit hoitaa ilmoittautumisen ja maksamisen.

Tunneille kannattaa tulla mukaissa liikuntavaatteissa, joissa on helppo liikkua. Ota mukaasi vaaleapohjaiset sisäkengät tai tanssikengät tai voit tanssia myös ilman kenkiä. Jos osallistut useammalle peräkkäiselle tunnille, ota mukaan vaihtopaitoja. Etenkin paritanssitunneilla on hyvä kiinnittää huomiota raikkaaseen olemukseen.

Et tarvitse paritunneille omaa paria, vaan paria vaihdetaan jatkuvasti tunnin aikana. Kaikki pääsevät varmasti tanssimaan! Paria vaihtamalla takaat myös itsellesi nopeamman oppimisen: Jokainen tanssipari opettaa sinulle jotain omasta tanssistasi ja opiskeltavasta kuviosta. Parinvaihto ei ole pakollista, mutta suosittelemme kaikkia kokeilemaan!

Tanssi sopii liikuntamuotona kaikille iästä, sukupuolesta ja kuntotasosta riippumatta ja iloisesti tanssiessa kunto kasvaa ihan huomaamattasi! Tervetuloa tanssimaan ja pitämään hauskaa!