Bailan suositut ÄITI & BABY LATTARIT kurssin viimeinen tunti tiistaina 13.11 klo 11-11.45 Bailassa!! Mukaan viimeiselle tunnille voitulla kertamaksulla 17€, ennakkoilmoittautumista ei tarvita, tule vain paikalle muutama minuutti ennen tunnin alkua.

Uusi neljän kerran kurssi alkaa tiistaina 15.1.2019 klo 11-11.45, kurssin hinta on 50€. Ennakkoilmoittautumiset baila@bailabaila.fi, kurssi toteutuu mikäli vähintään 10 ihmistä ilmoittautuu mukaan.

******

Iloiset ja hauskat, Bailan kokeneen suosikkiopen Soilan vetämät tunnit sopivat kaikille äideille ja 2-9kk ikäisille vauvoille. Tunneilla on maukava ja rento tunnelma ja aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Useimmat vauvat tykkäävät tanssin keinuttavasta liikkeestä ja taustalla soivasta musiikista ja viihtyvät tunnilla erinomaisesti.
 
Tunneilla tanssitaan eri lattaritansseja; kuten salsa, bachata, merengue, cumbia, chachacha yms. Tunnilla voi kantaa vauvaa kantorepussa tai -liinassa ja siten vapauttaa kädet tanssiliikkeitä varten tai vaihtoehtoisesti tanssia vauva käsivarsilla ja treenata käsivarsilihaksia. Tunti koostuu pienestä lämmittelystä, lyhyehköstä tanssisarjasta sekä loppuvenyttelystä.
 
Tunnit järjestetään Bailassa tiistaisin klo 11.00-11.45, mukaan voi tulla 17€ kertamaksulla. Ilmoittaudu baila@bailabaila.fi tai Bailan toimistoon ennen tunnin alkua.

Facebook tapahtuma löytyy täältä.

Tervetuloa liikkumaan ja tanssimaan yhdessä vauvan kanssa!

Bailaan pääse vaunujen kanssa Pueblon oikealla puolella olevasta ovesta. Oven ollessa suljettuna sisään pääsee soittamalla Bailan summeria ja hissillä 1krs alakertaan. Tunneille voi pukeutua normaaleihin liikuntavarusteisiin, kannattaa ottaa vesipullo mukaan. Jos käyttää sisäkenkiä, niissä tulee olla vaaleat pohjat.