23.10 Äiti & Baby Lattarit jatkuu uudella kurssilla – ilmoittaudu nyt!

Bailan suositut ÄITI & BABY LATTARIT tunnit saavat jatkoa!! Äiti-vauva tunnit pidetään tiistaisin klo 11-11.45 ja uusi kurssi kestää neljä viikkoa eli 23.10-13.11.

Iloiset ja hauskat, Bailan kokeneen suosikkiopen Soilan vetämät tunnit sopivat kaikille äideille ja 2-9kk ikäisille vauvoille. Tunneilla on maukava ja rento tunnelma ja aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Useimmat vauvat tykkäävät tanssin keinuttavasta liikkeestä ja taustalla soivasta musiikista ja viihtyvät tunnilla erinomaisesti.

Tunneilla tanssitaan eri lattaritansseja; kuten salsa, bachata, merengue, cumbia, chachacha yms. Tunnilla voi kantaa vauvaa kantorepussa tai -liinassa ja siten vapauttaa kädet tanssiliikkeitä varten tai vaihtoehtoisesti tanssia vauva käsivarsilla ja treenata käsivarsilihaksia. Tunti koostuu pienestä lämmittelystä, lyhyehköstä tanssisarjasta sekä loppuvenyttelystä.

Tunnit järjestetään Bailassa tiistaisin klo 11.00-11.45, neljän kerran kurssi maksaa 50€. Jos et ole varma miten tunti sujuu vauvan kanssa, voit myös tulla kokeilemaan 17€ kertamaksulla. Ilmoittautumiset baila@bailabaila.fi tai Bailan toimistoon tai voit myös ilmoittautua ennen ensimmäistä tuntia, tulethan silloin hyvissä ajoin paikalle.

Tervetuloa liikkumaan ja tanssimaan yhdessä vauvan kanssa!

Facebook tapahtuman löydät täältä.

Bailaan pääse vaunujen kanssa Pueblon oikealla puolella olevasta ovesta. Oven ollessa suljettuna sisään pääsee soittamalla Bailan summeria ja hissillä 1krs alakertaan. Tunneille voi pukeutua normaaleihin liikuntavarusteisiin, kannattaa ottaa vesipullo mukaan. Jos käyttää sisäkenkiä, niissä tulee olla vaaleat pohjat.

2018-10-19T09:24:39+00:00Uutiset|