Summer Festival 2018 Warm Up Party lauantaina 21.7. klo 21 alkaen!! Tule fiilistelemään tulevia festareita ja kesää lattarirytmien tahdissa tunnelmalliselle MS Louisianalle Hietalahdenrantaan!

Bileissä on luvassa on kivoja opetuksia, vapaata tanssia ja mahtavaa tunnelmaa! MS Louisiana tarjoaa upeat puitteet tunnelmallisen kesäillan viettoon ja kannella ilta-auringon syleilyssä paistatteluun iloisista lattariviboista nauttien.

Ilta pitää sisällään hyvää musaa, paljon vapaata tanssia kahdessa kerroksessa, hauskoja animationeja sekä kosolti iloista fiilistä. Bileisiin ovat kaikki tervetulleita, oli sinulla aiempaa tanssikokemusta tai ei. Warm Up bileistä saat parhaan mahdollisen startin kohti tulevia festareita!

Onhan sinulla jo festarilippu taskussa? Jos ei, saat sen helposti verkkokaupastamme: www.bailabaila.fi/enkora, Bailan toimistolta tai baila@bailabaila.fi .

Illan musiikkitarjonnasta vastaa Baila Bailan oma DJ El Beny, joka hemmottelee tanssijoita illan aikana suosikkibiiseillä jotka saavat kaikki tanssilattialle!

Bileet: 21.00-04.00
Hinta: 10 €
Osoite: Hietalahdenranta, 00180 Hki
Facetapahtuman löydät täältä.

www.bailabaila.fi
www.summerfestival.fi
baila@bailabaila.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan, nähdään bileissä!