21.10. Flash Mob Rueda at Kampin kauppakeskus

Helsingin tuulissa ja tuiskuissa rypevät kansalaiset ovat jo vuosien ajan saaneet nauttia kuubalaisen kulttuurin viikon mukanaan tuomasta Flash Mob Ruedasta. Ja nyt on taas tullut se hetki kun meidän kaikkien on aika astella estradille ja hämmästyttää ja kummastuttaa helsinkiläisiä ihastuttavalla kuubalaisella Ruedalla.

Tule siis sinäkin tanssimaan Ruedaa kanssamme.

Paikka ja aika: Kampin kauppakeskus, LA 21.10. klo 17.00 alkaen. HUOM! Jos ilma on suotuisa, eikä sada, niin tanssitaan Narinkkatorilla. Jos taas taivaalta tulee vettä niskaan, niin sitten siirrytään Kampin kauppakeskuksen sisätiloihin, Espresso Housen edessä olevaan tilaan (1 krs., eli E-kerroksesta yhdet rullaportaat ylös). Laitetaan tänne eventtiin lähempänä sitten tarkka paikka.

Tarkoituksena on Flash Mob henkeen tanssia Ruedaa ihmisten keskellä, yhdellä Helsingin vilkkaimmalla paikalla. Baila Bailan opettajat käynnistävät, vetävät ja ovat muutenkin mukana Ruedassa. Flash Mobia varten ei tehdä erillistä koreografiaa vaan tanssitaan ruedan vetäjän johdolla kuvioita. Mukaan tanssimaan tai ainoastaan ihastelemaan ovat tervetulleita ihan kaikki.

Klikkaa itsesi mukaan, levitä sanaa tästä tempauksesta ja tule fiilistelemään Kuuban Kulttuuriviikkoa kanssamme! Ruedan jälkeen voidaankin sitten siirtyä luontevasti jatkamaan iltaa Noche Cubanan merkeissä (Baila Bailaan).

2017-11-20T11:20:23+00:00Menneet tapahtumat|