Sunnuntaina 20.5 BAILA BAILA ON SUNDAYS teemana on sensuelli BACHATA PARADISE!! Illan aikana on kaksi San Miguelin pitämää 30min pituista BACHATA-OPETUSTA ja loppuajan voit tanssia vapaata tanssia sekä nautiskella kuumista rytmeistä ja mahtavasta tunnelmasta. Bileet pidetään tanssikoulu Baila Bailassa, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki, muistathan ottaa tanssikengät mukaan!

Baila Baila On Sundays on supersuosittu sunnuntainen tanssi-ilta. Se pitää aina sisällään kivoja opetuksia, vapaata tanssia ja konstailematonta fiilistä!! BB on Sundays järjestetään kevään jokaisena sunnuntaina, iltojen teemat vaihtelevat (mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan erikseen).

Ilta sopii hyvin myös alkeistanssijoille, koska ilta pitää sisällään lyhyehköjä, hauskoja ja kivoja tanssiopetuksia! Toki tarjontaa on myös kokeneemmille tanssijoillekin, opetuksiin osallistuminen on vapaaehtoista, joten ihan kaikki ovat tervetulleita mukaan. Nyt kannattaa siis aina sunnuntaisin tanssahdella Bailaan ja muista ottaa mukaan kaikki tanssivat ja tanssista kiinnostuneet kaverisikin.

OHJELMA (opetuksiin osallistuminen on vapaaehtoista, opetukset kestää aina n. 30 min. muu aika vapaata tanssia):

klo 18:00 Ovet auki
klo 18:15-18:45 Bachata opetus
klo 19:30-20:00 Bachata opetus
klo 20:00 alkaen: social dancing

Illan musiikit ja rytmit tarjoilee Dj San. Pääosa illan musiikkitarjonnasta on Bachataa, mutta mukaan mahtuu muitakin helmiä.

Auki: 18.00-21.00
Liput: 5 euroa
Osoite: Eerikinkatu 27, Tanssikoulu Baila Baila

Bileet pidetään tanssikoulu Baila Bailassa, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki, muistathan ottaa tanssikengät mukaan!

TERVETULOA – BIENVENIDOS!!!