2.9. BAILA BAILA ON SUNDAYSIN teemana on supersuosittu SALSA PARADISE!! SAN MIGUELIN isännöimässä illassa on kaksi aloittelijoille sopivaa, 30min. mittaista PARISALSA OPETUSTA, vapaata tanssia, kuumia rytmejä ja muutenkin mukava ja rento tunnelma! Bileet pidetään Tanssikoulu Baila Bailassa sunnuntaina 2.9 klo 18-21, muistathan ottaa tanssikengät ja iloisen mielen mukaasi! TERVETULOA!!

Baila Baila On Sundays on supersuosittu sunnuntainen tanssi-ilta joka pitää sisällään kivoja opetuksia, vapaata tanssia ja konstailematonta fiilistä!! Ilta sopii erityisen hyvin myös alkeistanssijoille, tanssiopetukset ovat helppoja ja kaikki pääsevät tanssimaan. Bileissä on myös rento ja mukaansatempaava tunnelma, joten paikalle on helppo tulla vaikka ei olisi paljoa aiemmin tanssinutkaan. Toki tarjontaa on myös kokeneemmille tanssijoille, joten ihan kaikki ovat tervetulleita mukaan. Nyt kannattaa siis aina sunnuntaisin tanssahdella Bailaan ja muista ottaa mukaan kaikki tanssivat ja tanssista kiinnostuneet kaverisikin.

OHJELMA (opetuksiin osallistuminen on vapaaehtoista, opetukset kestävät aina noin 30 min, muu aika vapaata tanssia):

klo 18:00 Ovet auki
klo 18:15-18:45 Parisalsa opetus
klo 19:30-20:00 Parisalsa opetus
klo 20:00-21:00 Social dancing

Illan musiikit ja rytmit tarjoilee DJ San. Pääosa illan musiikkitarjonnasta on salsaa, mutta mukaan mahtuu myös muita helmiä.

Auki: 18.00-21.00
Liput: 7 euroa
Osoite: Tanssikoulu Baila Baila, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki

TERVETULOA – BIENVENIDOS!!!

Facebook tapahtuma löytyy täältä.