2.-8.1.2019 Baila Baila Week – Kaikki tunnit -50%

BAILA BAILA WEEK 2.1. – 8.1.2019

Tule kokeilemaan tanssikoulu Bailan Bailan kevätkauden tuntitarjontaa. Viikon ajan kaikki tunnit puoleen hintaan, joten pääset tutustumaan koko kevään lukujärjestykseen ja testaamaan vanhat ja uudet suosikkituntisi!

BB Week tarjoaa tilaisuuden tanssia koko viikon kivoilla, monipuolisilla ja tasokkailla tunneilla puoleen hintaan! Viikon aikana on Bailan normaali kevätlukujärjestys eli yli 100 tuntia, joten pääset testaamaan sekä vanhat että löytämään uudet suosikkisi. Lämpimästi tervetuloa ensikertalaiset, pitkän linjan tanssijat ja kaikki siltä väliltä! Alkeistunnit alkavat ihan alkeista, joten BB Week on myös loistava tilaisuus uuden tanssiharratsuksen aloittamiseen.

Aikataulu julkaistaan pian!

LIPUT
7,5 € / tunti

Tuntilippuja voit ostaa Baila Bailan toimistosta ennen tuntien alkua (toimisto avoinna tuntien ajan ja noin 30min. ennen päivän ensimmäisen tunnin alkua). Tunneillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää kun tulet paikalle hyvissä ajoin – kaikki mahtuvat varmasti tanssimaan.

Voit ostaa useamman lipun kerralla jos osallistut useammalle kuin yhdelle tunnille Baila Baila Weekin aikana, jolloin vältyt jonottamiselta tuntien välissä.

Klikkaa itsesi Facebook tapahtumaan täältä.

TERVETULOA – BIENVENDOS!!

2018-11-08T15:58:40+00:00Tapahtumat|