BAILA BAILA WEEK 2.1. – 8.1.2019
 
Tule kokeilemaan tanssikoulu Bailan Bailan kevätkauden tuntitarjontaa. Viikon ajan kaikki tunnit puoleen hintaan, joten pääset tutustumaan kevään lukujärjestykseen!
 
BB Week tarjoaa tilaisuuden tanssia koko viikon kivoilla, monipuolisilla ja tasokkailla tunneilla puoleen hintaan! Viikon aikana on käytössä lähes Bailan normaali kevätlukujärjestys, joten pääset testaamaan sekä vanhat suosikkisi että löytämään uudet.
 
Lämpimästi tervetuloa ensikertalaiset, pitkän linjan tanssijat ja kaikki siltä väliltä!
 
Alkeistunnit alkavat ihan alusta eli aiempaa tanssikokemusta ei tarvita, ja tanssi harrastuksena sopii hyvin ihan kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille. Tunnille mukaan kannattaa ottaa vesipullo ja päälle rennot ja mukavat liikuntavaatteet. Jalkaan voi laittaa vaaleapohjaiset sisäliikuntakengät tai voi hyvin tanssia myös ilman kenkiä. Paritunneille voit tulla myös ilman paria. Tervetuloa!
 
AIKATAULU
Facebook tapahtumasta täältä tai kevätaikataulu täältä.
 
LIPUT
7,5 € / tunti
 
Tunneille voi ilmoittautua Baila Bailan toimistossa ennen tuntien alkua. Toimisto aukeaa noin 45min ennen päivän ensimmäisen tunnin alkua ja menee kiinni viimeisen tunnin alkamisen jälkeen. Tunneillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää kun tulet paikalle hyvissä ajoin – kaikki mahtuvat varmasti tanssimaan.
 
Voit ostaa useamman lipun kerralla jos osallistut useammalle kuin yhdelle tunnille Baila Baila Weekin aikana, jolloin vältyt jonottamiselta tuntien välissä.
 
TERVETULOA – BIENVENDOS!!