Syksyllä 2019 on uutuutena tarjolla myös koko syyslukauden mittaisia kursseja, jotka on merkitty aikatauluun oransseina tunteina. Kurssit korvaavat myös aiemmin aikataulussa olleet EKR-tunnit, osalla kursseista valmistellaan esitys Bailan joulujuhliin.  Kurssit tarjoavat mahdollisuuden kehittää omaa tanssia nopeammin ja syvemmin, ryhmän ollessa suljettu kurssi pystyy etenemään johdonmukaisesti kurssisuunnitelman mukaisesti eikä tunteja peruta.  Opettajan poissaollessa kurssille järjestetään sijainen tai korvaava tunti järjestetään muuna erikseen sovittavana ajankohtana. Kurssien koko sisältö, tasot ja ilmoittautuminen löytyy täältä.

Yhteen kurssiin sisältyy 15 tanssituntia ja kurssin hinta on 150€. Tästä poikkeuksena Miñoson kurssi joka kestää 13 kertaa (viimeinen kurssikerta 30.11) ja maksaa 130€.  Jos haluaa osallistua useammalle kuin yhdelle kurssille, toisen ja kolmannen kurssin hinta on 130€, ilmoittaudu useammalle kurssille baila@bailabaila.fi.  Kursseille pääsee mukaan joko maksamalla kurssimaksun tai hankkimalla Bailan jäsenyyden tai syyskausikortin. Ennakkoilmoittautuminen ja kurssilla käymiseen sitoutuminen vaaditaan myös jäseniltä ja kausikorttilaisilta. Jäsenet ja kausikorttilaiset vovat ilmoittautua kursseille suoraan Bailan toimistoon baila@bailabaila.fi . Toteuakseen kurssit vaativat 12 henkilön ilmoittautumisen.

Bailassa alkaa syksyllä myös uusi nuorten tunti perjantaisin klo 16. Urban Latino- tunti on tarkoitettu 12-16-vuotiaille nuorille, ja opettajana kurssilla toimii Soila. Kurssilla keskitytään ensisijaisesti tanssimiseen ja musiikin tulkintaan. Urban latino sekoittaa latinotanssien elementtejä muihin urbaaneihin lajeihin, taustalla soi uusimmat reggaeton ja latinohitit. Kurssi ei vaadi aiempaa tanssikokemusta ja sen hinta on 120€ (sis. 14 tanssituntia). Alennettu sisarushinta on saman perheen toiselle lapselle 100€.

Poissaolon kurssilta voi korvata Bailan viikkotunneilla kurssin aikana eli viimeistään 14.12.2019. Kaksi kertaa voi korvata ilman lääkärintodistusta, useammasta kerrasta tarvitsee lääkärintodistuksen. Korvatessa tuntia tulee ilmoittautua Bailan toimistoon.

Valitettavasti Salla-Marian Ladies-Style kurssi on peruttu opettajan muiden kiireiden vuoksi.

Katso Bailan koko syksyn aikataulu täältä.