Baila Bailan kevätkauden avajaistarjouksena 2.-20.1.2019 kaikki alkeistunnit ja Boombata -50%, VAIN 7,50€/tunti!

Kevätkautemme starttaa keskiviikkona 2.1. ja tarjolla on sylikaupalla tunteja alkeista edistyneisiin, yhteensä yli 115 viikkotunnin verran! Nyt kauden alussa on loistava tilaisuus testata kevään tunteja, kuumia uutuuksia ja tuttuja kestosuosikkeja, ja löytää niistä omat suosikkisi. Tuntivalikoimastamme löytyy mm. salsaa, bachataa, reggaetonia, afroa, rumbaa, kizombaa, vatsatanssia, parisonia, boombataa ja paljon muuta!! Tanssi sopii liikuntamuotona kaikille iästä, sukupuolesta ja kuntotasosta riippumatta ja iloisia lattaritansseja tanssiessa kunto kasvaa ihan huomaamattasi!

Tanssikoulu Baila Bailassa on Helsingin laajin lattarituntien valikoima, tunteja on kevätkaudella seitsemänä päivänä viikossa ja parhaillaan viidessä eri salissa samanaikaisesti. Uusia alkeistunteja mm. salsassa on tarjolla lähes joka päivä.

*MITÄ TULISI TIETÄÄ TANSSIMAAN TULLESSA*

Bailaan tullessasi et joudu sitoutumaan mihinkään tiettyyn päivään tai kellonaikaan, vaan tunneillamme voit käydä vapaasti omien aikataulujesi mukaan. Tunneillemme ei tarvitse myöskään ilmoittautua etukäteen vaan ilmoittautumisen ja maksupuolen voit hoitaa vaivattomasti paikan päällä. Toimistomme on aina avoinna tanssituntien aikana ja aukeaa puoli tuntia ennen ensimmäisen tunnin alkua. Sisäänkäynti tanssikoulun tiloihin tapahtuu Ravintola Pueblon etuoven kautta (Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki).

Poikkeuksen tästä tekee Äiti & Baby Lattarit tiistaisin klo 11, tämä on suljettu ryhmä eikä avajaistarjous koske tätä tuntia.

Paritunneillemme et tarvitse omaa paria, tunneilla vaihdetaan jatkuvasti tanssikaveria huippuopettajiemme opastuksen mukaan eli kaikki pääsevät tanssimaan parin kanssa. Et tarvitse myöskään mitään erikoisempia tanssivaatteita, tunneille voit tulla ihan normaaleissa sisäliikuntaan soveltuvissa vaatteissa ja vaaleapohjaisissa sisäkengissä. Tanssia voi myös ilman kenkiä, ja juomapullo on hyvä olla mukana.

Odotettavissa on ruuhkaa, joten tulethan ajoissa paikalle! Toimistomme aukeaa puoli tuntia ennen ensimmäisen tunnin alkua. Varaathan myös käteistä mukaasi, niin kertalippujen maksaminen sujuu nopeammin. Ulkokengät jätetään eteiseen, pukutiloissa on modernit suihku- ja saunatilat.

*TUNNIT & HINNAT*

Kevätkauden aikataulu löytyy täältä.

Alkeistuntien hinnat 2.1.-20.1.2019 VAIN 7,50€/tunti. Myös Bailan tanssikortit käyvät tunneille. Yksittäisille tunneille ilmoittaudutaan toimistoon sihteerille, tai jos käytät Bailan korttia, voit ilmoittautua automaatilla.

Voit ostaa kerralla myös useamman tunnin jolloin vältyt jonottamiselta tuntien välissä. Jokaisen tunnin sali määräytyy oppilasmäärän mukaan ennen tunnin alkua, salijako esitetään aina toimiston näytöllä 5min. ennen tunnin alkua. Tuntien kesto on n. 55 min.

Baila Bailan kevätkausi tulee olemaan täynnä iloisia ja energisiä tanssitunteja, kuumia lattarirytmejä ja hauskoja tanssitapahtumia!! Eli nyt kannattaa hypätä mukaan ja aloittaa uusi iloinen harrastus! Tule tutustumaan Tanssikoulu Baila Bailan vertaansa vailla olevaan kevätkauden tuntitarjontaan osoitteeseen Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki (sisäänkäynti tanssikoulun tiloihin tapahtuu Ravintola Pueblon etuoven kautta).

Tervetuloa mukaan tanssin iloiseen maailmaan!!