2.1. Tammikuussa tanssit halvalla, KAIKKI ALKEISTUNNIT -50% (2.1.-21.1.).

Tammikuussa pääset tanssimaan HALVALLA!! Baila Bailan kevätkauden avajaistarjouksena kaikki alkeistunnit -50%, VAIN 7,5€/h (2.1.-21.1.2018).

Kevätkautemme alkaa 2.1. ja tarjolla on sylikaupalla tunteja alkeista edistyneisiin. Nyt on loistava tilaisuus testata kevään tuntejamme, kuumia uutuuksia ja tuttuja kestosuosikkeja. Tuntivalikoimastamme löytyy: salsaa, bachataa, kizombaa, reggaetonia, afrobeatsia, parisonia, boombataa, zumbaa ja latinissimoa!! Kuubalaiset tanssit sopivat liikuntamuotona kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta, ja kunto kasvaa tanssien huomaamattasi!

Tanssikoulu Baila Bailassa on Helsingin laajin salsatuntien valikoima. Tunteja on kevätkaudella seitsemänä päivänä viikossa ja parhaillaan viidessä eri salissa samanaikaisesti. Uusia alkeistunteja mm. salsassa on tarjolla lähes joka päivä.

*MITÄ TULISI TIETÄÄ TANSSIMAAN TULLESSA*

Bailaan tullessasi et joudu sitoutumaan mihinkään tiettyyn päivään tai kellonaikaan, vaan tunneillamme voit käydä vapaasti omien aikataulujesi mukaan. Tunneillemme ei tarvitse myöskään ilmoittautua etukäteen vaan ilmoittautumisen ja maksupuolen voit hoitaa vaivattomasti paikan päällä (toimistomme on aina avoinna tanssituntien aikana). Sisäänkäynti tanssikoulun tiloihin tapahtuu Ravintola Pueblon etuoven kautta (Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki).

Paritunneillemme et tarvitse omaa paria mukaan, koska tunneilla vaihdetaan jatkuvasti tanssikaveria huippuopettajiemme opastuksen mukaan. Et tarvitse myöskään mitään erikoisempia tanssivaatteita, koska tanssitunneille voit tulla ihan normaaleissa sisäliikuntaan soveltuvissa vaatteissa sekä sisäkengissä (myös juomapullo on hyvä olla mukana).

Odotettavissa on ruuhkaa, joten tulethan ajoissa ennen tuntisi alkua! Varaathan käteistä mukaasi, niin kertalippujen maksaminen sujuu nopeammin. Ulkokengät jätetään eteiseen. Pukutiloissa on suihkut ja saunat.

*TUNNIT & HINNAT*

Kevätkauden aikataulu löytyy täältä: http://www.bailabaila.fi/kevataikataulu-2-1-31-5-2018/.

Alkeistuntien hinnat 2.1.-21.1.2018 VAIN 7,5€/h. Myös Bailan tuntikortit käyvät tunneille. Yksittäisille tunneille ilmoittaudutaan toimistoon sihteerille, tai jos käytät Bailan korttia, ilmoittautumisautomaatille.

Voit ostaa kerralla useamman tunnin. Jokaisen tunnin sali määräytyy oppilasmäärän mukaan ennen tunnin alkua (salijako esitetään aina toimiston näytöllä). Tuntien kesto on n. 55 min.

Baila Bailan kevätkausi tulee olemaan täynnä iloisia ja energisiä tanssitunteja, kuumia lattarirytmejä ja hauskoja tanssitapahtumia!! Eli nyt kannattaa hypätä mukaan! Tule tutustumaan Tanssikoulu Baila Bailan vertaansa vailla olevaan kevään tuntitarjontaan osoitteeseen Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki (sisäänkäynti tanssikoulun tiloihin tapahtuu Ravintola Pueblon etuoven kautta).

Tervetuloa mukaan tanssin iloiseen maailmaan!!

2018-01-22T11:40:14+00:00Menneet tapahtumat|