OPI TANSSIMAAN KOLMESSA PÄIVÄSSÄ!!!

Tervetuloa oppimaan salsaa, bachataa, kizombaa, reggaetonia ja monia muita tanssilajeja ja aloittamaan uusi iloinen tanssiharrastus!! Osana Baila Baila Salsa Festivalia pääsiäisenä perjantaista sunnuntaihin 19.-21.4 kaikki Bailan alkeistunnit -50%!!!
Aikataulun löydät www.salsafestival.fi.

Kaipaatko jotain uutta kivaa harrastusta, joka saisi sinut hymyilemään? Oletko aina halunnut oppia tanssimaan lattarirytmien tahtiin? Haluatko kohottaa kuntoasi? Kaikki tämä ja roppakaupalla aurinkoa arkeen löytyy Baila Bailan tanssitunneilta!!! Näille tunneille et tarvitse aiempaa tanssi – tai liikuntakokemusta, opetus alkaa ihan alusta ja tanssi harrastuksena sopii ihan kaiken ikäisille.

Voit myös jatkaa harrastustasi saman tien, Bailassa alkaa uusia alkeistanssitunteja heti pääsiäisen jälkeen, näiden aikataulu julkaistaan pian.

Tervetuloa yksin tai yhdessä! Myös paritunneille voi tulla ilman omaa paria, tunnin aikana pareja kierrätetään, joten kaikki pääsevät tanssimaan.

Opettajina toimivat Bailan suosikkiopet:
San Miguel
Carlos Correa
Yasser Sarria
Soila La Canela
Julio Miñoso
José Mesa
Adunais Peréz
Yoanki Terán
Kari Taura
Laura Zaray
Yoli Méndez Brown

Liput 7,50€ (tanssituntien ovh. 15€)
Liput tunneille saat ostettua paikan päältä, muistathan saapua ajoissa, vähintään 20min ennen tunnin alkua, pientä ruuhkaa odotettavissa. Jos osallistut samana päivänä useammalle tunnille, voit maksaa ne kaikki kerralla, näin vältyt jonottamiselta tuntien välissä.

Tanssitunneille kannattaa laittaa päälle vaatteet joissa sinun on helppo ja mukava liikkua. Kengiksi vaaleapohjaiset sisäkengät, ulkokenkiä ei voi käyttää tanssisaleissa tai voit tanssia myös ilman kenkiä. Naiset eivät tarvitse korkkareita, mutta niitä voi totta kai halutessaan käyttää. Jos osallistut useammalle peräkkäiselle tunnille, ota mukaan vaihtopaitoja. Etenkin paritanssitunneilla on hyvä kiinnittää huomiota raikkaaseen olemukseen.

Klikkaa itsesi Facebook tapahtumaan täällä.

Kaikki alkeistunnit -50%
Pe-su 19.-21.4
@ Tanssikoulu Baila Baila
Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki
Liput 7,50€ per tunti (ovh. 15€)
Aikataulu www.salsafestival.fi

TERVETULOA TANSSIMAAN!!

Alkeistunnit pidetään Tanssikoulu Baila Bailan omissa tiloissa, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki, noin 5 minuutin Kampin metroasemalta. Alkeistanssijoiden käytössä on loistavat tanssisalit peileineen ja tanssimattoineen. Tuntien jälkeen käytössä on modernit suihkutilat ja saunat sekä miehille että naisille.

Tanssikoulu Baila Baila on Suomen vanhin salsatanssikoulu ja se tarjoaa Helsingin laajimman lattaritanssituntien valikoiman. Syys- ja kevätkaudella Bailassa järjestetään yli sata tuntia viikossa 15 ammattiopettajan voimin.

Lisätietoja Tanssikoulu Baila Bailasta löytyy www.bailabaila.fi

Lisätietoja Baila Baila Salsa Festivalista löytyy www.salsafestival.fi