18.-19.8. Baila Baila at Tanssi vieköön -festivaali 2017

Tanssikoulu Baila Baila on mukana elokuun Tanssi Vieköön -Festivaaleilla. Tanssi Vieköön -Festival 2017 on ennennäkemättömän huikea tanssi-spektaakkeli Helsingin Messukeskuksessa. Festivaali on täysin uusi tapahtuma kaikille tanssin ystäville! Oletpa intohimoinen tanssin harrastaja tai tanssimisesta kiinnostunut aloittelija, tämä tapahtuma täyttää kaikki toiveesi. Perjantaista lauantaihin 18.-19.8. järjestettävä festivaali tuo suuren yleisön nähtäväksi ja kokeiltavaksi kymmeniä eri tanssilajeja lattareista lavatanssiin, oppaina huipputason tanssinopettajat.
Klickaa itsesi mukaan FB-Eventiimme: https://www.facebook.com/events/1639851426030571/?fref=ts
 
Baila Baila on ylpeänä osa tätä suurenmoista tapahtumaa ja me tulemme tarjoamaan sylikaupalla hauskoja ja opettavaisia tanssitunteja niin alkeis- kuin jatkotasonkin tanssijoille. Tanssitarjottimeltamme löytyy tietysti SALSAA, BACHATAA, KIZOMBAA, REGGAETONIA jne. Tule paikalle ja valitse oma suosikkisi tai kokeile vaikka kaikkea! (Tarkempi Baila Bailan tuntien aikataulu julkaistaan myöhemmin.)
 
Lisäksi olemme mukana järjestämässä tämän viikonlopun kuumimpia LATTARIBILEITÄ Messukeskukseen rakennettavassa Caribbean Party -bilelavalla. Ilta on täynnä lattarirytmejä, vapaata tanssia, kivoja opetuksia, hauskoja animationeja (yhteistansseja), esityksiä ja tietysti aitoa Caribbean-tunnelmaa.
 
Opetustuokiden ohella Festivaalin ohjelmassa on showesityksiä ja kilpailuja. Lisäksi Suomen suurimmalle tanssilattialle saapuvat esiintymään tanssimusiikin tunnetuimmat tulkit Katri Helenasta Jari Sillanpäähän ja Agentsiin.
 
Käy tsekkaamassa tapahtuman sivut ja osta lippusi NYT:
 
 
Nähdään Messukeskuksessa!!
2017-07-12T15:53:27+00:00 Tapahtumat|