17.6. BAILA BAILA ON SUNDAYSIN teemana on supersuosittu SALSA PARADISE!! YASSERIN aka El Benyn isännöimässä illassa on kaksi myös aloittelijoille sopivaa, 30min. mittaista PARISALSA OPETUSTA, vapaata tanssia, kuumia rytmejä ja muutenkin mahtavan kesäistä tunnelmaa! Bileet pidetään Tanssikoulu Baila Bailassa sunnuntaina 17.6 klo 18-21, muistathan ottaa tanssikengät ja iloisen mielen mukaasi! TERVETULOA!!

Baila Baila On Sundays on supersuosittu sunnuntainen tanssi-ilta joka pitää sisällään kivoja opetuksia, vapaata tanssia ja konstailematonta fiilistä!! Ilta sopii erityisen hyvin myös alkeistanssijoille, tanssiopetukset ovat lyhyehköjä ja helppoja ja bileissä on rento ja mukaansatempaava tunnelma. Toki tarjontaa on myös kokeneemmille tanssijoille, joten ihan kaikki ovat tervetulleita mukaan. Nyt kannattaa siis aina sunnuntaisin tanssahdella Bailaan ja muista ottaa mukaan kaikki tanssivat ja tanssista kiinnostuneet kaverisikin.

OHJELMA (opetuksiin osallistuminen on vapaaehtoista, opetukset kestää aina noin 30 min. muu aika vapaata tanssia):

klo 18:00 Ovet auki
klo 18:15-18:45 Parisalsa opetus
klo 19:30-20:00 Parisalsa opetus
klo 20:00 alkaen Social dancing

Illan musiikit ja rytmit tarjoilee Dj El Beny. Pääosa illan musiikkitarjonnasta on salsaa, mutta mukaan mahtuu myös muita helmiä.

Auki: 18.00-21.00
Liput: 5 euroa
Osoite: Tanssikoulu Baila Baila, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki

TERVETULOA – BIENVENIDOS!!!