Jokasunnuntaisen suositun BAILA BAILA ON SUNDAYSIN teemana 17.2 on PARISALSA ja illan isäntänä toimii ADUNAIS! Rennossa ja hauskassa tanssi-illassa on aloittelijoille sopiva, 60min mittainen helpohko Adun pitämä PARISALSAOPETUS, loppuaika on vapaata sosiaalista tanssia, kuumia rytmejä sekä tietenkin huippuseuraa ja mukavaa tunnelmaa! Bileet pidetään Bailan tiloissa, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki, mukaan kannattaa ottaa vaaleapohjaiset sisätanssikengät ja iloinen mieli! TERVETULOA!!

Baila Baila On Sundays on supersuosittu sunnuntainen tanssi-ilta, joka pitää sisällään kivoja opetuksia, vapaata tanssia ja konstailematonta fiilistä!! Ilta sopii erityisen hyvin alkeistanssijoille, tanssiopetukset ovat helppoja ja kaikki pääsevät tanssimaan. Bileissä on myös rento ja mukaansatempaava tunnelma, joten paikalle on helppo tulla vaikka ei olisi paljoa aiemmin tanssinutkaan. Toki tarjontaa on myös kokeneemmille tanssijoille, eli ihan kaikki ovat tervetulleita mukaan. Nyt kannattaa siis aina sunnuntaisin tanssahdella Bailaan ja muistaa ottaa mukaan kaikki tanssivat ja tanssista kiinnostuneet kaverisikin.

OHJELMA (opetukseen osallistuminen on vapaaehtoista):

klo 18:00 Ovet auki
klo 18:15-19:15 Parisalsa opetus by Adunais
klo 19:15-21:00 Social dancing

Illan DJnä toimii Doni! Pääosa illan musiikkitarjonnasta on teeman mukaisesti salsaa, mutta myös muita helmiä saa toivoa. Muista ottaa mukaan vaaleapohjaiset sisäkengät tanssimista varten, ja halutessasi voit tuoda myös omat juomat.

Baila Baila On Sundays
Avoinna 18.00-21.00
Liput: 8€ (5€ Baila Bailan ja Baila Baila ryn jäsenille)
Osoite: Tanssikoulu Baila Baila, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki

TERVETULOA – BIENVENIDOS!!!