Jokasunnuntaisen suositun BAILA BAILA ON SUNDAYSIN teemana on sunnuntaina 16.9 RUEDA DE CASINO!! SAN MIGUELIN isännöimässä rennossa ja hauskassa illassa on kaksi aloittelijoille sopivaa, 30min mittaista helppoa RUEDA OPETUSTA, loppuaika on vapaata tanssia, kuumia rytmejä ja mukavaa seuraa ja tunnelmaa! Bileet pidetään Bailan tiloissa, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki, mukaan voit ottaa tanssikengät ja iloisen mielen! TERVETULOA!!

Baila Baila On Sundays on supersuosittu sunnuntainen tanssi-ilta joka pitää sisällään kivoja opetuksia, vapaata tanssia ja konstailematonta fiilistä!! Ilta sopii erityisen hyvin myös alkeistanssijoille, tanssiopetukset ovat helppoja ja kaikki pääsevät tanssimaan. Bileissä on myös rento ja mukaansatempaava tunnelma, joten paikalle on helppo tulla vaikka ei olisi paljoa aiemmin tanssinutkaan. Toki tarjontaa on myös kokeneemmille tanssijoille, joten ihan kaikki ovat tervetulleita mukaan. Nyt kannattaa siis aina sunnuntaisin tanssahdella Bailaan ja muistaa ottaa mukaan kaikki tanssivat ja tanssista kiinnostuneet kaverisikin.

OHJELMA (opetuksiin osallistuminen on vapaaehtoista, opetukset kestävät aina noin 30 min, muu aika vapaata tanssia):

klo 18:00 Ovet auki
klo 18:15-18:45 Helppo Rueda opetus
klo 19:30-20:00 Helppo Rueda opetus
klo 20:00-21:00 Social dancing

Illan musiikit ja rytmit tarjoilee DJ San. Pääosa illan musiikkitarjonnasta on illan teeman mukaisesti salsaa tai bachataa, mutta mukaan mahtuu myös muita helmiä.

Auki: 18.00-21.00
Liput: 7 euroa
Osoite: Tanssikoulu Baila Baila, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki

Facebook tapahtuma löytyy täältä.

TERVETULOA – BIENVENIDOS!!!