16.3. Kizomba Workshops and Party by Vicky & Roby

Maaliskuun puolivälissä PE 16.3. Kizomba Academy tuo Suomeen todellisen huippuparin Euroopan Kizomba-taivaalta, kun ihastuttava Vicky Del Mastro ja hänen parinsa Roby saapuvat Suomeen hyväilemään meitä fantastisella osaamisellaan.
 
Tsekkaa aikataulu ja tunnit alempaa ja ilmoittaudu etukäteen haluamillesi tunneille sähköpostitse: baila@bailabaila.fi.
 
AIKATAULU:
 
17.00 Kizomba (soolo): Ladies Style – Vicky
18.00 Kizomba (pari): leading And Following – Vicky & Roby
19.00 Kizomba (pari): Kizomba Triks – Vicky & Roby
20.00 Kizomba (pari): kizomba Contratiempos – Vicky & Roby
21.00 Kizomba BILEET (Tanssikoulu Baila Baila, Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki)
 
Tässä video Vickystä: https://youtu.be/KOT2i-cKHzA
 
HINNASTO:
 
1 tunti: 17 €
2 tuntia: 32€
3 tuntia: 45 €
4 tuntia: 56 €
Bileet: 10 €
 
HUOM! Bailan kortit käyvät tunneille. tuntikorteilla maksaminen seuraavasti:
– 10- ja 20-kortit vähennetään 1 kerta + 7€ / h.
– jäsenyys, kausikortti tai anytime niin hinta on ainoastaan 7€ / h.
 
Ilmoita itsesi mukaan nyt: baila@bailabaila.fi. Maksun voi suorittaa ennakkoon tilisiirtona (tilinumero: FI48 1544 3000 0542 42, maksun jälkeen laita kuva kuitista / maksustasi emaililla: baila@bailabaila.fi). Myös paikan päällä maksaminen onnistuu (käteinen ja suomalaiset pankki-/luottokortit).
 
Tietoja Vickysta: Vittoria ”Vicky” Del Mastro, syntyi ja asuu edelleenkin Italiassa. Lapsesta asti hän on osoittanut kiinnostusta taidemaailmaa kohtaan. Hän on kiinnostunut tanssista, musiikista, ja laulamisesta. Hän on käynyt mm. musiikkikoulua sekä tanssinut monia eri lajeja mm. klassista ja modernia. 16-vuotiaana hän innostui Latinalaisen ja Afro-Karibian tansseista. Hän opiskeli parhaiden kansallisten ja kansainvälisten artistien johdolla ja hän osallistui lukuisille tunnetuille tanssifestivaaleille Italiassa ja Euroopassa. Vuonna 2014 hän liittyi tanssiryhmään, jonka vetäjänä toimi yksi arvostetuimmista italialaisista artisteista: Daniela Settanni parinaan Francisco Vazquez. Vuonna 2013 Vickyn rakkaus Kizombaan alkoi. Hän oli tuolloin paljon tekemisissä Fernando Bum Bumin ja Michela Vernatin kanssa, jotka silloin olivat todellisia Kizomba-taitureita. Näistä kohtaamisista alkoi matka Kizomban upeaan maailmaan. Vicky opiskeli paljon tanssia ja osallistui suurille festivaaleille. Tärkeä osa hänen ammatillista kasvuaan olivat yhteistyöt ja opetushetket angolalaisten ja myös muiden artistien kanssa. Vicky työskenteli mm. Jamban, Bernadethin, Sophie Foxin ja Morenasson kanssa. Näistä etenkin Morenasson kanssa työskentely on antanut Vickylle mahdollisuuden rikastuttaa kulttuuritaustaansa loistavana opettajana ja kannustavana tanssijana. Vicky haluaa olla päivä päivältä vain parempi tanssija ja opettaja sekä tarjota ja välittää jokaiselle oppilaalle ja yleisölle intohimo ja huippuluokan opetus ja aitous.
 
TERVETULOA MUKAAN!!
2018-03-19T10:54:19+00:00Menneet tapahtumat|