Seuraavaksi vuorossa on Baila Baila Summer Festival 2019 15.–18.8.!! Opettamassa tanssin supertähtiä kuten Wilmer & Maria, Seo Fernandez, Marcelo & Belen ja monia muita!

Klikkaa itsesi facetapahtumaan tästä ja nää kaikki viimeisimmät päivitykset ja muutokset!

Lisää infoa myös www.summerfestival.fi 

Festareiden aikatauluun kuuluu workshoppeja päivällä ja bileitä illalla. Bileitä on kolmena iltana; torstaina, perjantaina ja lauantaina. Workshopit pidetään Tanssikoulu Baila Bailassa pe-su sekä mahtavat pre-festival workshopit Marcelon ja Belenin johdolla pidetään keskiviikkona ja torstaina. Mikä voisikaan olla parempaa kuin 5 päivää tanssia ja oppimista huippuluokan opettajilta?!

Baila Baila Summer Festival on täydellinen mahdollisuus oppia uutta, pitää hauskaa, nähdä vanhoja ystäviä ja tehdä uusia tuttavuuksia. Kolmena iltana on bileet, joissa kuumia rytmejä takaavat tähti-DJ:t DJ Javier la Maquina de Cuba ja DJ Julio. Tsekkaa festareiden aikataulu www.summerfestival.fi!

KANSAINVÄLISET OPETTAJAT:
Wilmer & Maria (Salsa)
Seo Fernandez & Marta (Salsa)
Yoliana Conde (Salsa)
Alain Sosa (Salsa)
Yorgenis & Solangel (Salsa)
Marcelo & Belen (Bachata)
Macarena Paton (Bachata)
Juan Garcia (Bachata)
Mario Jordao & Laury Esmeralda (Kizomba)
SUPER DJ:t:
DJ Javier La Maquina de Cuba (Salsa)
DJ Julio (Bachata & Kizomba)
HINNAT:
Festival Pass
sisältää kaikki workshopit 16.-.18.8. ja kaikki bileet
130€ 31.5. saakka
145€ 30.6. saakka
160€ 31.7. saakka
165€ 13.8. saakka
170€ ovelta

X-TREME Festival Pass
sisältää koko festariaikataulun 14.-18.8.
250€ 31.5. saakka
255€ 30.6. saakka
260€ 31.7. saakka
265€ 13.8. saakka
270€ ovelta

Beginners Pass
sisältää kaikki alkeistunnit 16.-18.8. sekä kaikki bileet
100€

LIPUT:
Hanki festaripassit tai yksittäiset workshop-liput www.bailabaila.fi tai Bailan toimistolta. Early Bird hinta nousee joka kuukausi joten älä odota liian pitkään!

Lisää infoa bileistä löytää bileiden facetapahtumasta: Parties – Baila Baila Summer Festival 2019

Bachatan maailmanmestarit Marcelo ja Belen tulevat pitämään Pre-Festival Workshoppeja 14.–15.8. Workshopit vaativat ennakkoilmoittautumisen joko lähettämällä sähköpostia baila@bailabaila.fi tai ilmoittautumalla Bailan toimistolle. Näin varmistamme tasapainon viejien ja seuraajien välillä. Lisää infoa Pre-Festival Workshopeista ja niiden lipuista facetapahtumassa: Summer Festival 2019 PRE-Festival Workshops

Oletko aloittelija-tason tanssija? Meiltä löytyy paljon myös alkeita festareiden aikana ja tunnit ovat vielä kaiken lisäksi -50%, vain 7,50€ per tunti! Lisää infoa facetapahtumassa: Alkeistunnit -50% – Opi tanssimaan kolmessa päivässä!

www.summerfestival.fi