22.1 Äiti & Baby Lattarit alkaa – ilmoittautuminen käynnissä nyt!

Bailan suositut ÄITI & BABY LATTARIT tunnit saavat jatkoa, seuraava neljän kerran kurssi alkaa 15.1.2019!! Tunnit pidetään tiistaisin klo 11-11.45 ja uusi kurssi kestää neljä viikkoa eli tunti pidetään 15.1, 22.1, 29.1 ja 5.2.

Iloiset ja hauskat, Bailan kokeneen suosikkiopen Soilan vetämät tunnit sopivat kaikille äideille ja 2-9kk ikäisille vauvoille. Tunneilla on mukava ja rento tunnelma ja aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Useimmat vauvat tykkäävät tanssin keinuttavasta liikkeestä ja taustalla soivasta musiikista ja viihtyvät tunnilla erinomaisesti.

Tunneilla tanssitaan eri lattaritansseja; kuten salsa, bachata, merengue, cumbia, chachacha yms. Vauvaa voi kantaa kantorepussa tai -liinassa ja siten vapauttaa kädet tanssiliikkeitä varten tai vaihtoehtoisesti tanssia vauva käsivarsilla ja treenata käsivarsilihaksia. Tunti koostuu pienestä lämmittelystä, lyhyehköstä tanssisarjasta sekä rentouttavasta loppuvenyttelystä.

Tunnit järjestetään Bailassa tiistaisin klo 11.00-11.45, koko neljän kerran kurssi maksaa 50€ tai voit tulla mukaan myös 17€ per kerta. Kertakäynneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, voit vain tulla paikalle hyvissä ajoin ennen tuntia ja hoitaa ilmoittautumisen ja maksun paikan päällä.

Tervetuloa liikkumaan ja tanssimaan yhdessä vauvan kanssa!

Bailaan pääse vaunujen kanssa Pueblon oikealla puolella olevasta ovesta. Oven ollessa suljettuna sisään pääsee soittamalla Bailan summeria ja hissillä 1krs alakertaan. Vaunuille on säilytysmahdollisuus tanssikoulun sisätiloissa.

Tunneille voi pukeutua normaaleihin mukaviin liikuntavarusteisiin, kannattaa ottaa vesipullo mukaan. Jos käyttää sisäkenkiä, niissä tulee olla vaaleat pohjat.

Facebook tapahtuman löydät täältä ja sinne voi myös kutsua kaikki tunneista kiinnostuneet kaverit.

2019-01-16T13:35:11+00:00Uutiset|