15.1.2019 Äiti & Baby Lattarit

Bailan suositut ÄITI & BABY LATTARIT tunnit saavat jatkoa, seuraava neljän kerran kurssi alkaa 15.1.2019!! Tunnit pidetään tiistaisin klo 11-11.45 ja uusi kurssi kestää neljä viikkoa eli tiistait jolloin tanssitaan ovat 15.1, 22.1, 29.1 ja 5.2.

Iloiset ja hauskat, Bailan kokeneen suosikkiopen Soilan vetämät tunnit sopivat kaikille äideille ja 2-9kk ikäisille vauvoille. Tunneilla on mukava ja rento tunnelma ja aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Useimmat vauvat tykkäävät tanssin keinuttavasta liikkeestä ja taustalla soivasta musiikista ja viihtyvät tunnilla erinomaisesti.

Tunneilla tanssitaan eri lattaritansseja; kuten salsa, bachata, merengue, cumbia, chachacha yms. Tunnilla voi kantaa vauvaa kantorepussa tai -liinassa ja siten vapauttaa kädet tanssiliikkeitä varten tai vaihtoehtoisesti tanssia vauva käsivarsilla ja treenata käsivarsilihaksia. Tunti koostuu pienestä lämmittelystä, lyhyehköstä tanssisarjasta sekä loppuvenyttelystä.

Tunnit järjestetään Bailassa tiistaisin klo 11.00-11.45, neljä kertaa maksaa 50€. Ilmoittautumiset ennakkoon baila@bailabaila.fi tai Bailan toimistoon viimeistään 13.1. Tunti toteutuu, jos vähintään kymmenen henkilöä ilmoittautuu mukaan.

Facebook tapahtuma ja kuvaa tunnilta löytyy täältä.

Tervetuloa liikkumaan ja tanssimaan yhdessä vauvan kanssa!

Bailaan pääse vaunujen kanssa Pueblon oikealla puolella olevasta ovesta. Oven ollessa suljettuna sisään pääsee soittamalla Bailan summeria ja hissillä 1krs alakertaan.

Tunneille voi pukeutua normaaleihin liikuntavarusteisiin, kannattaa ottaa vesipullo mukaan. Jos käyttää sisäkenkiä, niissä tulee olla vaaleat pohjat.

2018-11-14T11:24:41+00:00Tapahtumat|