13.8. Scandinavian Bachata Contest 2017

Scandinavian Bachata Championship 2017, Finnish Finals 13.8.

Sunnuntaina 13.8. järjestetään Scandinavian Bachata Championship 2017 Suomen karsintakilpailu. Pressa-klubilla, Sokos Hotel Presidentissä, Eteläinen Rautatiekatu 4.

Voittajapari pääsee edustamaan Suomea Scandinavian Bachata Championship 2017 kilpailussa, the Latin Cruise, Crucero Latino 16.9. Silja Linella.

Klickaa itsesi mukaan myös FB-Eventiimme: https://www.facebook.com/events/1351492221584021/?fref=ts

Scandinavian Bachata Championship 2017, Finnish Finals 13.8.

Sunnuntaina 13.8. järjestetään Scandinavian Bachata Championship 2017 Suomen karsintakilpailu. Pressa-klubilla, Sokos Hotel Presidentissä, Eteläinen Rautatiekatu 4.
Voittajapari pääsee edustamaan Suomea Scandinavian Bachata Championship 2017 kilpailussa, the Latin Cruise, Crucero Latino 16.9. Silja Linella.

Suomen karsinta järjestetään sunnuntaina 13.8. klo 21
Kilpailijamaksu on 20€/tanssija
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 7.8. Ilmoittautumiset ja esitysmusiikit baila@bailabaila.fi

Kilpailuun hyväksytään 10 paria ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautuminen on voimassa vasta, kun kilpailumaksu on suoritettu Baila Bailan tilille: Nordea: FI56 1745 3000 1306 76

Suomen karsinnoissa käytetään samaa kilpailun rakennetta, sääntöjä sekä tuomarointia (tuomaristo julkistetaan myöhemmin) kuin Scandinavian Bachata Championship –kilpailussa (ks. alla).

SCANDINAVIAN BACHATA CHAMPIONSHIP 16.9.2017

PALKINNOT

1. sija: Pokaali ja 10.000 skr.
2. sija: Pokaali ja 3000 skr.
3. sija: Pokaali ja 2000 skr.

KILPAILUN RAKENNE

Yhteinen alkulämmittely, kaikki parit tanssilattialla, DJ: n valitsemaan musiikkiin. Tämä tarjoaa mahdollisuuden tanssijoille kokeilla tanssilattiaa, eikä tätä osaa vielä tuomaroida.

Lämmittelyn jälkeen tanssiparit suorittavat satunnaisessa järjestyksessä oman koreografiansa aiemmin valitsemaansa musiikkiin, alla olevien sääntöjen mukaan. Tuomarit antavat pisteitä suoritukselle.

Tämän jälkeen parit toimivat ryhmissä 2-4 paria, riippuen kilpailijoiden osallistujamääristä ja tanssivat bachatan eri musiikkityyleihin. Musiikit valitsee tapahtuman dj ja ne edustavat bachatan eri tyylejä kuten Sensual, Fusion & Dominican.

Tarvittaessa, jos tuomaristo tarvitsee lisäselvitystä lopullisten voittajien ratkaisemiseksi, finalisteja voidaan pyytää suorittamaan erikoiskoreografia vielä kerran.

SÄÄNNÖT
– Osallistujoiden tulee olla yli 18-vuotiaita.
– Kaikkien osallistujien on oltava pysyviä asukkaita Skandinaviassa tai oltava Skandinavian kansalaisia.

– Kilpailu perustuu pari koreografiaan ja paritanssiin, ja sen vuoksi tanssissa on oltava vähintään 70% paritanssia, jolla on selkeä viejä ja seuraaja.
– Jokainen pari esittää koreografian valittuun kappaleeseen vähintään 1 minuutti ja 15 sekuntia pitkä ja enintään 1 minuutti ja 30 sekuntia. Musiikkia voidaan miksata, mutta se ei saa sisältää minkäänlaista parin esittelyä tai mainontaa.
– Koreografian musiikki pitää olla vähintään 90% tunnistettavaa bachatan musiikkia. Jos et ole varma, täyttävätkö musiikkisi tämän vaatimuksen, ota yhteyttä ja tarkista järjestäjiltä.
– Kilpailu on avoin kaikille tunnetuille bachatan tyyleille, mikä tarkoittaa, että voit vapaasti valita bachatan lajeista: perinteisen, Dominikaanisen, Fuusion, Sensual, Urban ja Bachatango.
NOSTOT: Pariskunnilla voi olla korkeintaan 3 nostoa. Noston määritelmä on se, kun yksi henkilö on kaksi jalkaa maasta irti ja noston kesto määritellään, siitä hetkestä, jona molemmat jalat lähtevät maasta, kunnes molemmat jalat ovat takaisin maassa.
SHOW MOVES: Show liikkeiden käyttäminen on rajoittamatonta. Vaatimuksena on, että niitä suorittaessa on oltava vähintään yksi jalka maassa.

TUOMARISTO & TUOMAROINTI
Kilpailun tuomaristossa on kaikki neljä Pohjoismaata edustettuna: Ruotsi, Norja, Suomi ja Tanska. Tanssijat arvioidaan vastaavasti:
Tekniikka (20%)
Musiikillisuus & ajoitus (20%)
Yhteistyö ja synkronointi (20%)
Koreografia (20%)
Esiintyminen & ulkoasu (20%)

Lue lisää >>
2017-07-17T11:49:33+00:00 Tapahtumat|